2777
2789

سلام من همش چشمم ق یمیکنه یهو تار میشه و قی میاد بیرون یه عالمه طوسیه

من همش نفازولین میندازم چشمم قرمزیش بره و قی هاش شسته شه تو جفت چشمم ۳ تا ۴ قطره میندازم حدود یه ربع بیست دقیقه یه بار

مثلا تو ۳ الی ۴ روز  پی قطره رو تموم میکنم

و اینکه چشمام پف کرده همش قی های طوسی میده بیرون چشم راستمم ازش انگار اب میاد بیرون قرمزن یه هاله قهوه ای نزدیک غده اشکیمه و همینطور چشمامم خیلی فشار میدم چیریق صدا میده

الان این فشار چشم یا افتادگی پلو بر اثر استفاده از قطرس ت رو خدا جواب بدید ۱۴ سالمه

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا متخصص چشم کسی نیست بیشتر متخصص خواهر شوهر مادر شوهر هستن حتما برو دکتر اون خودش برات بهترین گزینه رو پیشنهادمیده

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ریما چند وقته میزنم

وقتی چشات آنقدر حساس هستن نزن خب آدم عادی ریمل میزنه اولش چشاش اشک میاد از بو تیزش البته همه اینطور نیستن 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
وقتی چشات آنقدر حساس هستن نزن خب آدم عادی ریمل میزنه اولش چشاش اشک میاد از بو تیزش البته همه اینطور ...

باشه دیگه غلط بکنم بزنم انقدم ک تو چشمام دست میکنم همه رگ هاش ملتهب و قرمز شده انگار التنه بترک۶

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
اگه میبردن ک تایپک نمیزدم الان نگی خودت برو چون نمیمتونم بنا ب دلایلی

خب ببین تو کلینیک اینجا متخصص چشم کسی هست اونجا سوال کن

...سرخود دارو مصرف میکنی؟؟؟؟؟؟؟ ..حداقل برو متخصص چشم داخل درمانگاه های تحت پوشش بیمه ات...چشم شوخی بردار نیست که..اینکه پخ بده و نده رو باید دکتر تعیین کنه.