2777
2789
اره من تا دلت بخواد دادم هنوزم ۴ ماهش نشده آموکسی سیلین  آزیترومایسین سفکسیم اگه تب نداره ن ...

تب نداره گلم فقط خیلی سینش چرکی شده سرفه میکنه شیر بالل میاره ک ببخشید همش خلطه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب سیب یه کم گرم کن بهش بده

قفسه سینه رو با روغن زیتون یا سیاهدونه حسابی ماساژ بده . پنبه گرم کن بلافاصله بذار روی سینه و پیراهن رو بکش روش

پیشونی و ملاج و دو طرف بینی با سیاهدونه ماساژ بده

چیه بچه رو فوری دکتر میبرید؟؟؟

دیفن هیدرامین هم یه مسکن و از مشتقات روان گردانها هست و خیلی بده

اره من تا دلت بخواد دادم هنوزم ۴ ماهش نشده آموکسی سیلین  آزیترومایسین سفکسیم اگه تب نداره ن ...

افتخارم میکنی؟؟؟؟

سفکسیمو برا ادم بالغ میدن 

کبد بچتو نابود میکنی افتخارم میکنی؟

مشاور تحصیلی و دانشجوی مامایی
تب نداره گلم فقط خیلی سینش چرکی شده سرفه میکنه شیر بالل میاره ک ببخشید همش خلطه 

ببین پسر من یکبار ۳۰ روزگی شددددید سرما خورد ک ۳ روز بستری شد یکبار چند هفته پیش.تاپیکشم هست

دوسه روز دیگه هم ۴ ماهش تموم میشه

دفه اولک سرما خورد پیش صدتا دکتر بردم همه گفتن تا تب نداشته باشه نیاز ب چرک خشک کن نداره بااینکه سرفه شدیدا خلط دار داشت و خیلی بالا میوورد.گفتن سرماخوردگیش ویروسیه و باید دوره اش تموم شه ولی چیزی ک خیییییییییلی کمک کننده بود دسگاه بخور بیمارستانی بود.خیلی جاها کرایه میدن.بگیر و بگو دکتر براش دارو بنویسه ک بریزی توی بخور و ب بچه بخورش رو بدی.ینی آب رو آتیشه.ی روزه سرفه اش بااین روش خوب شد

دفه دوم ک سرماخورد چون تب داشت آموکسی دکتر داد و پلارژین و نزاشتم زیاد ب سرفه بیوفته

افتخارم میکنی؟؟؟؟ سفکسیمو برا ادم بالغ میدن  کبد بچتو نابود میکنی افتخارم میکنی؟

شما تخصصتو از کدوم دانشگا گرفتی ک ویزیت نکرده تجویز میکنی.

ینی شما دلسوزتر از من نسبت ب بچه ی من هستی؟مگه سرخود دادم؟

۳ روز بستری شده و فوق تخصص تجویز کرده

دستگا بخور دارم گلم واسه بخورم قطره گرفتیم ریختیم توش 

نه اون دسگاه بخور ک تو منزل استفاده میکنیم نه.دسگاه نبولایزر اسمش هست و ی محفظه خیلی کوچیک داره ک دارو میریزی توش.بزن تو نت عکسش میاد.ب من دکتر سالبوتامول داده بود میریختم تو دسگاه.خیلی عالی بود.