shadiem مدیر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 عنوان عزیزای دلم خاهش میکنن کمک کنید معدل ۱۷ میخام فنون عربی خراب کردم | مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 24 پست پس فردا دینی داریم اژ فردا بخونم ساعت ۵ ضب میتونم نمره ۱۸ بگیرم؟ 1403/03/09 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parii777 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2409 وای کن بخدا راضیم همین ۱۷ بیاد بعد برا کنکور بخونیم بخداک حق خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
bahrrr عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7107 طبیعیه منم افتادم تا الان هرچی دادم خیلی سخته کرذن به گوه خوردن افتادم اودم تجربی
parii777 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2409 خیلی سخته کرذن به گوه خوردن افتادم اودم تجربی بقران منمممینی دوتارو خراب کنبقیشو گوهم بخوری فایده نداره خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
bahrrr عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7107 بقران منممم ینی دوتارو خراب کن بقیشو گوهم بخوری فایده نداره میرفتیم یه هنری آرایشگری عکاسی یاد میگرفتیم درامدنون بالا بود عین خر جوگیرر شدم رفتم تجربی
parii777 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2409 میرفتیم یه هنری آرایشگری عکاسی یاد میگرفتیم درامدنون بالا بود عین خر جوگیرر شدم رفتم تجربی به خدا قسم ارهمن شیمی و عربی و افتادمبعد میگم ک بقیشو ۲۰ هم بگیرم که ریدنباز معدلم گوه میشهینی عنشو در اوردن بخدا همون عمومیا اگ میموند خیلی بهتر بودیبار کنکور میدادی یروز استرس میکشیدی خلاصحالا یماه استرس بکش ببین این گوهای نهایی و چیکار میکنی خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
shadiem مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 127 طبیعیه منم افتادم تا الان هرچی دادم وای ن تاثیر داده کنکور من میگم حداقل معدل دیگ ۱۶و۵۰ بیاریم
bahrrr عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7107 به خدا قسم اره من شیمی و عربی و افتادم بعد میگم ک بقیشو ۲۰ هم بگیرم که ریدن باز معدلم گوه میشه ی ... منکه دینیو درست و حسابی نخوندم من تصمیم دارم برم ادمینی بعد برم یه هنری یاد بگیرم من مطمئنم هیچگوهی نمیتونم بشم با این نهاییا
parii777 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2409 وای ن تاثیر داده کنکور من میگم حداقل معدل دیگ ۱۶و۵۰ بیاریم حاجی فک میکنی همین شونزده و نیم راحته؟ادم پاره میشه قشنگ تا همینو بشی خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
parii777 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2409 منکه دینیو درست و حسابی نخوندم من تصمیم دارم برم ادمینی بعد برم یه هنری یاد بگیرم من مطمئنم ه ... بخدا کار درستی میکنیمن اگ خانوادم مجبورم نمیکردن صب میکردم تا سال بعد ک عمومیا برمیگرده کنکور میدادم از شر این گوه نهایی خلاص میشدم بعدشم حین دانشگاه ی هنر یاد میگرفتمولی خب کوخانواده ی ایرانی اولویتش دکتر شدن بچشه خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
bahrrr عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7107 بخدا کار درستی میکنی من اگ خانوادم مجبورم نمیکردن صب میکردم تا سال بعد ک عمومیا برمیگرده کنکور میدا ... بابا ول کن خودت مهمی الان از اون درس کوفتی بجایی نرسید خودت بدبخت میشی از الان به فکر اینده باش فک میکنی مامان من میزاره دست رو دست بزاریم هیچ اتفاقی نمیوفته حالا اگه خواستی ادمینیو شروع کنی یه سایت دانشجویار هست آموزش رایگان هست نگاه کن