2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته کرذن  به گوه خوردن افتادم اودم تجربی

بقران منممم

ینی دوتارو خراب کن

بقیشو گوهم بخوری فایده نداره

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
میرفتیم یه هنری آرایشگری عکاسی یاد می‌گرفتیم درامدنون بالا بود  عین خر جوگیرر شدم رفتم تجربی

به خدا قسم اره

من شیمی و عربی و افتادم

بعد میگم ک بقیشو ۲۰ هم بگیرم که ریدن

باز معدلم گوه میشه

ینی عنشو در اوردن بخدا همون عمومیا اگ میموند خیلی بهتر بود

یبار کنکور میدادی یروز استرس میکشیدی خلاص

حالا یماه استرس بکش ببین این گوهای نهایی و چیکار میکنی

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
به خدا قسم اره من شیمی و عربی و افتادم بعد میگم ک بقیشو ۲۰ هم بگیرم که ریدن باز معدلم گوه میشه ی ...

منکه دینیو درست و حسابی نخوندم 

من تصمیم دارم برم ادمینی بعد برم یه هنری یاد بگیرم من مطمئنم هیچ‌گوهی نمیتونم بشم با این نهاییا

وای ن تاثیر داده کنکور من میگم حداقل معدل دیگ ۱۶و۵۰ بیاریم

حاجی فک میکنی همین شونزده و نیم راحته؟

ادم پاره میشه قشنگ تا همینو بشی

منکه دینیو درست و حسابی نخوندم  من تصمیم دارم برم ادمینی بعد برم یه هنری یاد بگیرم من مطمئنم ه ...

بخدا کار درستی میکنی

من اگ خانوادم مجبورم نمیکردن صب میکردم تا سال بعد ک عمومیا برمیگرده کنکور میدادم از شر این گوه نهایی خلاص میشدم بعدشم حین دانشگاه ی هنر یاد میگرفتم

ولی خب کو

خانواده ی ایرانی اولویتش دکتر شدن بچشه

بخدا کار درستی میکنی من اگ خانوادم مجبورم نمیکردن صب میکردم تا سال بعد ک عمومیا برمیگرده کنکور میدا ...

بابا ول کن خودت مهمی الان از اون درس کوفتی بجایی نرسید خودت بدبخت میشی 

از الان به فکر اینده باش فک میکنی مامان من میزاره 

دست رو دست بزاریم هیچ اتفاقی نمیوفته  

حالا اگه خواستی ادمینیو شروع کنی یه سایت دانشجویار هست آموزش رایگان هست نگاه کن