2777
2789

من خانوادم تو شهرمون نیستن دارم فکر میکنم اگه الان بیان منم باهاشون برم ولی پسر چهار ساله دارم ، به نظرتون برم خونشون؟ پدرم و مادرم بیکارن فقط داداشم میره سرکار 

، خسته شدم اینجا کسی رو ندارم مادرشوهرم و برادرشوهرام اخلاقشون گنده🥺

به شوهرمم گفتم اگه برم دیگه برنمیگردم تا خودش بیاد برامون خونه بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بارداری نه زایمانم نرفتم خونه خودم راحت تر بودم مخصوصا اینکه به شدت گرمایی شده بودم دلم میخواست آزاد بگردم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

ما خونه پدرم خونه پدر شوهرم تهرانه 

ما بخاطر شغل همسرم شیراز 

باردارم، چند روز پیش از تهران برگشتم نزدیک یک ماه تهران رفته بودم 4 روز هفته خونه پدر شوهرم بودم 3 روز هفته خونه پدرم 

همسرم مرخصی ندادن بهش منم حس افسردگی داشتم رفتم تهران البته تمام خرج اون مدت رو همسرم همش می‌ریخت ب کارت مادرش و مادرم مخصوصا مادر خودم ک همش منت میبره زیاد خونشون باشیم ولی مادر خودش خوبه این چیزا براش مهم نیست 

نه بابا زشت نیست اگه مادر پدرت راضی آن برو روحیت عوض میشه 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

من باسم نمیرم روتون رو هم باز میشه باعث دلخوری میخوای برو چندروز بمون برگرد خونتون

چه رویی؟ من پدر مادرم بداخلاق نیستن فقط محبت زبونی نمیکنن ، شاید فقط داداشم از سرکار بیاد به خاطر پسرم اذیت بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه رویی؟ من پدر مادرم بداخلاق نیستن فقط محبت زبونی نمیکنن ، شاید فقط داداشم از سرکار بیاد به خاطر پس ...

خب براهمون میگم من خودمم یه پسر نزدیگ ۴ دارم شیطونه اونجور شاید چیزی بگن تو ناراحت بشی چون بارداری