2777
2789

انتخاب راحتی نقطه ای و بد بختی دائمی

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همه ش بخاطر والدین ناآگاهی ک داره..وقتی ب بچه شون اعتماد ب نفس نمیدن تحقیرش میکنن.مسولیت نمیدن بهش همین میشه...همین دخترا چن سال دیگه ک بزرگتر شد همسن و سال های خودشو دید یا شروع میکنه خیانت کردن یا طلاق میگیره و با یه بچه برمیگرده

الان چندسالشه ... ببخشید عزیزم  این فامیلتون کجا زندگی میکنند ، مثلا شهری هستند یا روستا

شهری

الان ۲۳

۱۷ سالش بود حامله بود خیلیم رفتارای بچگانه داشت 

الانم هرروزش شده کتک خوردن حتی تو خیابون

با بدبختی نمیشه درس خوند..

چرامیشه وقتی تصمیم بگیری از اون خراب شده هرجوری هست خودتو بکنی وقتی حس کنی تو میتونی سرنوشت خودت که هیچی  سرنوشت هفت نسل بعدنوشت  تغییر بدی تو بیابون هم درس میخونی تلاش میکنی 

ببخشید اسی واقعا معذرت میخام

دوستان میایین تایپیک اخرم😭🥺

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

پدر مادر بايد اجازه ندن و جلوشو بگيرن 

ازدواج تو اين سن غلطه 

كشوراي ديگه اكثرا ممنوعه جتي هند كه وضع فرهنگي بالايي نداره شنيذم زير ١٨ سال ممنوعه 

تو اوج انرژي و امادني ذهني و بدني براي چي بايد ادم به حاي ياد گرفتن يه مهارت يا درس بياد خودشو خونه نشين كنه ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

خانواده اش چجوری هست وضعشون 

اگه اوضاع خونه پدریش خوبه این دختر خانم یه احمقه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

2810