2777
2789
خانواده اش چجوری هست وضعشون  اگه اوضاع خونه پدریش خوبه این دختر خانم یه احمقه

اصلا  بد افتضاح تو باید یکی بشی مثل مادرت مادربزرگت یه نیل دیگه رو بدبخت کنی

بیشتر از دختر به ظاهر پدر و مادرش مقصرن.

بچه ۱۳ ساله رو چه به ازدواجو بچه داری.

یعنی خاک دو عالم تو سر همچین پدر مادرایی که بچه هاشونو میفروشن‌.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یکی از فامیل های ما دقیقا اینجوری بود تازه اون ۱۳ سالش بود نامزد کرد نه عروسی گرفتن نه چیزی پس ...

اين سنا ازدواج ميكنن اوايل دهه ي بيست اكثرشون جدا ميشن و جامعه پر ميشه از مطلقه هاي جوون 

كه كاري جز شوهر داشتن بلد نيستن و اگه سنتي باشن باز مجبورن تن به يه ازدواج ديگه بدن يا وارد روابط ازاد بشن چون خودشونو بذون مرد نميتونن تعريف كنن ، نه درسي خوندن نه مهارتي ذارن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
وقتی از وقتی دنیا اومدی سطح دیدت همون ادمای شکل خودت باشن همونجوریه بعدم وقتی پول نباشه چه درسی بخون ...

شايد با درس خوندن به جايي نزسيذيم اما درس رو لرورش مغز تاثير داره واقعا ، بعد هم واقعا رشته هاي فني خرفه اي رو براي چي گذاستن ؟ خب بياد طرف بره يه مهارتي ياد بگيره ، موضوع اينه اين سن هورمون غالبه به تفكر اصلا نبايد براي همه عمر تو اين سن تصميم گرفت ، الان اين سن سال بعد يه بچه ميارن هم كار سرايداري هم بحه داري ... خب اينجوريشم والله درست نيست از چاله به چاه افتادنه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
الان نه تنها درسی نیست بلکه هم بدبختی هست هم شوهر مفنگی هم یه بچه و پول اجاره و ...

موضوع درس نیس خواهرمن 

من خودم ب یه جایی رسیدم ک آرزوم بود زیر یه پسر ناله کنم ولی..😔

مشاور سایتمم😌❤
شايد با درس خوندن به جايي نزسيذيم اما درس رو لرورش مغز تاثير داره واقعا ، بعد هم واقعا رشته هاي فني ...

همون رشته فنی هم پول میخواد 

اگه تو یه حای سطح پایین باشی هزینه میخواد تا به هنرستانت لااقل یه تاکسی اتوبوس بگیری بری ،رشته های فنی پر خرج ترن ،خود خیاطی و طراحی دوخت کلی هزینشه که مناسب دختراس 

بعدم وقتی از بچگی اطرافت دیدی همه تو ۱۵ سالگی شوهر میکنن فک میکنی واقعیت همینه ولی در واقع واقعیت چیزیه که اون حتی یه بارم درکش نکرده چون موقعیتشو نداشته تا درک کنه چون تو خانواده سطح پایین بوده ،بخش بزرگی از اینده ما مربوط به خانوادمونه 

همنین پارسال اعلام کردن ۹۸ درصد دانشجویان دانشگاه های دولتی با رشته های تاپ از مدارس نمونه و غیر انتفاعی هستن 

برا یه بچه فقیر که دغدغه اش گشنگی و لباس و کفش ابرومنده دیگه تحصیل تو لول های بعدی قرار داره خود فقر باعث انزوا میشه ...مسئولیت هایی به بچه میدن که اصلا در حد بچه نیست !!! بعد این بچه بیاد الویتشو بکنه تحصیل !!!این بچه نهایت تلاش کنه از گشنگی نمیره 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵