2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم از دست مادرشوهرم 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 33 پست
دستشونو از زنگ بر میدارن مگه 

زنگو قطع کن

بببن عزیزم

این باید باهاش درست برخوردکنی 

تو دیگه مادری

عینه بچه دوساله رفتی گریه کردی😐

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اعصاب ندارم بیرونشون میکردم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

فقط بگم از الان شل بیای دهنت سرویسه. 

خیلی محکم به شوهرت میگی رفت و آمدشون قانونمند باشه توام نیاز به استراحت داری

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

مادرشوهر منم همینه

اصلا تو نگه داری بچه کمک نمیکنه اما تا 40روز از صبح تا شب میاد میشینه بالا سرت

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

عزیزم اونا ذوق نوه اشون رو دارن و دوستتون دارن که میان پیشتون .ولی خب حق داری کاملا درکت میکنم 

میتونی بهشون بگی وقتی بچه می‌خوابه منم باهاش میخوابم که بتونم ادامه بدم و تلفن رو میکشم و ایفن رو قطع میکنم که بیدار نشه 

اگه یه روز اومدید دید جواب نمیدم بدونید دارم استراحت میکنم نگران نشید 

این حرفها رو با لحن خیلی خسته و دیگه نا نداری بگو قطعا درک میکنن و مراعات میکنن اینجوری براشون محترمانه مرز تعیین میکنی .البته شوهرت هم چند باری اینو بهشون بگه براشون ملکه میشه دیگه بی وقت نمیان 

این راهکاری هست که دو خواهرم در پیش گرفتن برای خانواده خودشون و شوهرشون و ما بهشون حق میدیم .چون یه مادر وقت استراحتشو  باید با بچه اش هماهنگ کنه .وقتایی هم که خودت کار داری میتونی یه ساعتی بچه رو بزاری پیششون تا هم باهاش بازی کنن و مراقبش باشن و هم شما استراحت کنی یا به کارهاتون برسی. ولی زیاد و همیشگی نه بعضی اوقات  

نگه نمیداره که فقط بیدار میکنه میده دستم 

ببین من درکت میکنم کاملا هم بهت حق میدم اما اونم دلش واسه نی نی تنگ میشه . نی نی همینه  . دیگه وقتی نزدیک هستید ناگزیر باید یه تایمی برای اونا در نظر بگیری که نه خودت اذیت شی نه اونا دلتنگ بشن . حالا باز یه بار اینک امتحان کن شاید حداقل بیشتر درک کنن . 

منم شهر غریب بود هیشکی نبود فقط برادرشوهرم کارش اونجا بود میومد خونمون هی میخواست بیدارش کنه باهاش بازی کنه . منم حرص میخوردم.  ولی یکمم بهش حق میدادم . 

2810