2777
2789
عنوان

این ماهم پریود شدم 😅🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
😂😂خب چیکار کنم هیچی دیگ بهم حال نمیده

انقد تفریح هست خصوصا سفر دونفره الان وقته تفریحه بچه بیاد دیگه تااخر عمرت اسیری حداقل تا ۲۵ عجله نداشته باش امیدوارم هرچی ب صلاحته♥️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اره سپردم ب خدا ولی خب هرماه با امید ارزو نمیدونم دیگ‌خسته شدم

من یک سال و نیم دنبال درمان از این دکتر به اون دکتر بودن، بعدش دیدم دارم روانی میشم، رهاش کردم، گفتم هرچی شد شد، در کمال ناباوری سه ماه بعدش باردار شدم 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد تفریح هست خصوصا سفر دونفره الان وقته تفریحه بچه بیاد دیگه تااخر عمرت اسیری حداقل تا ۲۵ عجله ندا ...

مرسی عزیزدلم‌

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
من یک سال و نیم دنبال درمان از این دکتر به اون دکتر بودن، بعدش دیدم دارم روانی میشم، رهاش کردم، گفتم ...

میدونی ی حسیمم انگار دلم گرفتع مثلا همش میگم چرا نشد اینهمه ادم سریع باردار میشین انوقت مت اینجوری هر ماه با کلی نذرو نیاز بازم نمیشه

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
سلامت باشی  بخدا طوری مادر میشی تا بخودت میای میبینی یکسالش شده اصلا بهش فک نکن گلم

مرسی عزیزم چی‌بگم هرچی‌خدا بخواد

هنوز سنی ندارم اینهمه گرفتاری دارم پرولاکتین و تسترونو تنبلی تخمدان کیستم دارم تازه

این همش بخاطر فکر و خیاله باور کن من یه اتفاق برام پیش اومد بعد از اون حال بدیام و فکر و خیال تنبلی تخمدان گرفتم همه دارو هایی ک گفتی خوردم چ بسا بیشتر روز ب روز بدتر میشد ولی باور کن از وقتی سعی کردم خونسرد باشم و کم کم مشکلاتمو حل کنم رفتم سونو گفت کیست ها از بین رفته و فقط فولیکولات ریزن ک اونم انشاالله حل میشه تو هم تو فکر نباش حل میشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

این همش بخاطر فکر و خیاله باور کن من یه اتفاق برام پیش اومد بعد از اون حال بدیام و فکر و خیال تنبلی ...

اره باید همینکارو‌کنم‌ مرسی عزیزم