2777
2789

ماه گذشته دخترم بی‌حال شد و سخت نفس می کشید بردمش اورژانس تا نگاهش کردن رفتیم اتاق احیا و ادامه ماجرا دیگه برای بار سیزدهم بستری شد در ای سیو .

وای که هنوز مرخص نشده.خسته شدم .هفته پیش بهتر شد ولی دوباره نفسش تنگ شد و رفتیم خونه اول .روز از نو .کلا حال خوبی نداره .

دختر من سی پی شدید هست و هیچ تکاملی نداره الان یک ماهه که رو تخت بیمارستان خوابیده و من دیگه بریدم .دوهفته پیش به دستگاه وصل شد ولی الان هم دوباره لب مرز دستگاه هست‌.نمی دونم اگر این روند اوج و فرود ریه تا چه زمانی طول می کشه ولی حس می کنم حال خوبی نداره و شاید مدت ها بستری باقی بمونه و خونه نیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان نفس جان عزیزم حالت خوبه؟ نفس جان بهتره؟ 

سلام عزیزم .ممنونم چی بگم می گذره دیگه.نفس رو بعد از ۴۰ روز از بیمارستان آوردم. خیلی خلط داره مرتب نیاز به  ساکشن داره.نمی دونم که اگر آنتی بیوتیک ها تموم بشه چقدر بتونم ادامه بدم تا ریه هاش عفونت نکنه.

خیلی شرایط سختی دارم .التماس دعا 

سلام عزیزم .ممنونم چی بگم می گذره دیگه.نفس رو بعد از ۴۰ روز از بیمارستان آوردم. خیلی خلط داره مرتب ن ...

واقعا نمی دونم باید چی بگم روزهای سختی رو داری میگذرونی خدا خودش کمکت کنه عزیزم ، کاش نزدیکت بودم می امدم کمکت می کردم 

هرکاری که می تونستم انجام میدادم 

واقعا نمی دونم باید چی بگم روزهای سختی رو داری میگذرونی خدا خودش کمکت کنه عزیزم ، کاش نزدیکت بودم می ...

ممنونم از لطفتون  .دعا کنید مجبور نباشم برگردونمش بیمارستان.ممنونم عزیزم.خدا سلامتی بده بهتون

.

ایشالله خدا شفابده عزیزم خیلی سخته شما بچت سی پی هست؟وقتی پستات ردو خوندم چه مادر فداکاری هستی بهت آ ...

مممنونم عزیز.تشنج های مقاوم داشت که به خاطر جهش ژن بود و منجربه آسیب مغز و سی پی شد