2777
2789

منم یه سقط داشتم الان شش ماهه باردارم از اول بهم شیاف داد

اوایل هر شب میذاشتم بعدش دیگه هفته ای دوبار

شیاف خیلی خوبه و جای بچه رو محکم میکنه برا محض اطمینان میدن نگران نباش

منم لکه بینی و درد ندارم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه لکه بینی داری استفاده کن اگرم نه ولش کن

نه باید طبق نظر پزشکش مصرف کنه

همه که مثل هم نیستن حتما لازم بوده که داده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم یه سقط داشتم الان شش ماهه باردارم از اول بهم شیاف داد اوایل هر شب میذاشتم بعدش دیگه هفته ای دوب ...

بسلامتی عزیزم،اها پس لک هم ندارم استفاده کنم🤔

من بخاطر سقط قبلی از هفته ۴ تا ۱۲ شیاف شبی یدونه استفاده کردم

بعداز اونم از هفته ۲۸ تا ۳۶ مدام استفاده کردم 

دکتر فوق تخصص پریناتالوژی بود و بهش گفتم میترسم ضرر داشته باشه، گفت نگران نباش من هیچوقت چیزی به بیمارم نمیدم که ضرر داشته باشه اگه استفاده نکنی ضررش بیشتره

دخورم الان روی پامه ۵ ماهشه 😊

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
بسلامتی عزیزم،اها پس لک هم ندارم استفاده کنم🤔

ممنون گلم

بله هر جور گفته استفاده کن سر خود قطعش نکن حتما لازمه که میدن

من حتی بارداری اولم زایمان زودرس بود ولی الان هیچ مشکلی ندارم اما گفته چون سابقه داشتی از ماه بعد باید آمپول بزنی

اما شیاف رو چون یه سقط داشتم داده

من بخاطر سقط قبلی از هفته ۴ تا ۱۲ شیاف شبی یدونه استفاده کردم بعداز اونم از هفته ۲۸ تا ۳۶ مدام استف ...

الهی خدانگهدارش😍شما هم یه دونه سقط داشتی؟ لکه بینی هم داشتی یا مثه من نداشتی کلا؟

نه ضرر ندارد دکتر به من هم داده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم