2777
2789
نگران نباش وقتی دکتر گفته خوب میشه انشاالله خوب میشه هر چیز دکتر گفته انجام بده وزنشم خوبه پسر منم ن ...

اره بهتر شد

دلم داره میترکه دست خودم نیست 😔

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره بهتر شد دلم داره میترکه دست خودم نیست 😔

میفهمم عزیزم سخته بچه نوزاد دارو بخوره دختر منم یک ماهه بود سینه پهلو کرد دور از جونش داشت تلف میشد ده روز بستری شد دارو های قوی بهش میزدن ولی خدا میخواست زنده بمونه بزرگ‌ بشه خدا رو شکر خوب شد حالش خیلی بد بود نمیتونست نفس بکشه کبود میشد چند روز زیر دستگاه اکسیژن بود بخش ان آی سیو تو هم بسپرش به خدا من اون موقع از امام رضا کمک خواستم گفتم از خدا بخواه بچمو بهم ببخشه  تو هم متوسل شو الآنم که میگی حالش خوبه چرا نگرانی انشاالله مشکل کوچک قلبش درست میشه بزرگ میشه می‌ره مدرسه به جاهای خوب میرسه باعث افتخارتون میشهه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم عزیزم سخته بچه نوزاد دارو بخوره دختر منم یک ماهه بود سینه پهلو کرد دور از جونش داشت تلف میشد ...

ممنونم عزیزم منم نذر علی اصغر و امام رضا کردم توکل به خدا 

خدارا شکر عزیزم دختر گلت خوبه خدا حفظش کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم عزیزم منم نذر علی اصغر و امام رضا کردم توکل به خدا  خدارا شکر عزیزم دختر گلت خوبه خدا ح ...

ممنون عزیزم خدا گل پسراتو و دختر گلتو حفظ کنه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی