2777
2789

شما واکسن بچه هاتون زدین مشکلی نداشت ؟؟؟ختنه کردین چی ؟؟اخه من وگفت باید دکتر تایید کنه تا واکسن بزنیم بهش رفتم تایید کرد برا ختنه هم گفت باید بیای همین بیمارستان که ما باشیم جراح هم انجام بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من بچه خواهرم قلبش صدای اضافه داشت بعد چند جلسه دکتر و اسکن و اینا گفت چیز خاصی نیست

قبلش ختنه کرده بودیمش و واکسناشم بعدش زدیم چون خیلی کوچیک بود 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
بله الان ی لایه نازک گرفته ب مرور کاملا طبیعی میشه

ولی به بچه من قرص داده میگه قلبش بزرگ شده 😔گفت یک ماه اینا بخوره باز بیاد اکو کنم شما وزن گیری بچه تون خوب بود ؟

پسر من واکسن هاش رو زد ختنه هم کرد بعد هشت ماهش بد فهمیدم نارسایی قلبی داره ولی برای واکسن یکسال ونیم و شش سالگی مشکلی نداشت فقط بیضه هاش عمل داشت که دکتر قلب هنوز اجازه نداده عمل بشه میگه قلبش مهم تره 

پسر من واکسن هاش رو زد ختنه هم کرد بعد هشت ماهش بد فهمیدم نارسایی قلبی داره ولی برای واکسن یکسال ونی ...

یعنی قلبش سوراخ داشته ؟

ولی به بچه من قرص داده میگه قلبش بزرگ شده 😔گفت یک ماه اینا بخوره باز بیاد اکو کنم شما وزن گیری بچه ...

تا یکسالگی خوب بود بعدش افتضاح استپ وزنی گرفته و تکون نمیخوره اما ربط ب قلبش نداره

الهم صل علی محمد وآل محمد
2810