2777
2789
عنوان

چند ماهه از زایمانم میگذره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 45 پست
ممنونم عزیزم پایین خودش منت بکشه دوباره؟

ن بزار خودش بیاد ( البته اگه احتمال میدی خیلی بد خرف زدی و ممکنه حالا حالا ها نیاد تو برو منت کشی البته منت کشی غیرمستقیم😁)

اومد دیگه تو هم شل بگیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بزار خودش بیاد ( البته اگه احتمال میدی خیلی بد خرف زدی و ممکنه حالا حالا ها نیاد تو برو منت کشی ال ...

نه گفتم فراموش نمیکنم گفت بخدا داداشم عضو یه گروه فیلم منو کرده و...

بعدش عذاب وجدان گرفتم هیئت رفتم من دوماه تنها بودم تو نبودی فقط کنجکاو شدم دیدم 

معذرت می‌خوام و...

میوه مورد علاقمو خرید و باهام حرف میزنه ولی من نگاش نمیکنم

نه گفتم فراموش نمیکنم گفت بخدا داداشم عضو یه گروه فیلم منو کرده و... بعدش عذاب وجدان گرفتم هیئت رفت ...

آخی عزیزم

چه شوهر خوبی داری خدا برات نگهش داره

نمیدونم واقعا حس میکنم راست میگه

من خودمم یکی زیاد منت کشی کنه ازم بیشتر ناز میکنم😁

دیگه از این پس کوتاه بیا

مردته بابای بچته عشقته ازش بگذر

زندگیتو سر هیچ و پوچ سرد نکن

بعد اونم عصبی میشه حالا ک ابن همه محکوم شدم بزم بیشتر ببینم

آخی عزیزم چه شوهر خوبی داری خدا برات نگهش داره نمیدونم واقعا حس میکنم راست میگه من خودمم یکی زیاد ...

من هم هیچوقت آشنی نمیکنم پیش قدم نمیشم .

پس امشب هم من نرم .

خیلی گریه کردم امشب .

بارها بهش گفتم خیانت کردی

من هم هیچوقت آشنی نمیکنم پیش قدم نمیشم . پس امشب هم من نرم . خیلی گریه کردم امشب . بارها بهش گفتم ...

اینکارو نکن

ببخشش و ب زندگیت برگرد

اگه فک میکنی امشب نمیاد بچه رو بهونه بگیر ک مثلا یچیزی براش بگیره نیاز داره تا بیاد

وقتی اومد دیگه اشتی کن باهاش

همین امشب حتما اشتی کن

نمیدونم والله مثلا بگو ازنظرت بچه تب نداره؟ یا بگو فردا فلان چیو بگیر بیار  یکم فک کن خلاصه سر ...

بچم واکسن زده . خودش یکسره اینا رو می‌پرسه منم نگاه میکنم یا جواب نمیدم یا در حد کلمه میگم 

خب اینکارو دبگه نکن اینطور که معلومه قهر نمیکنه و مباد سمتت اومد دیگه جوابشو بده و قهر نباش

البته قبل همه اینا تو باید تو دلت اونو ببخشی و ازش بگذری

اگه نبخشیش نمیتونی باهاش حرف بزنی و رابطتو گرم کنی

ببین واقعا مسئله مهمی نبوده که ب زندگیت لطمه بزنه

اونم مرده و ۲ماه دور بوده

نمیگم حق داره ولی درکش کن و ببخشش

البته قبل همه اینا تو باید تو دلت اونو ببخشی و ازش بگذری اگه نبخشیش نمیتونی باهاش حرف بزنی و رابطتو ...

ممنونم بانوی خوش قلب با حرف شما قلبم آروم شد و آشتی کردم 😘

همسرم همیشه بهترین بوده برای من و بچه هام . الآنم قسم خورده کنجکاو شدم اول و برام اومد باز کردم و چند تا دیگه دیدم .

البته قبل همه اینا تو باید تو دلت اونو ببخشی و ازش بگذری اگه نبخشیش نمیتونی باهاش حرف بزنی و رابطتو ...

دقیقا طبق تاریخ نگاه کردم که دیده بعدش رفته هیئت.

که بهم گفت از خودم ناراحت بودم رفتم .

خونه مامانش بود دوماه منم خونه مامانم بودم ازم مراقبت کنه ولی تلفنی و گاها میومد پیشم راه دورم

راه دور خیلی بده خواهر

منم مثل توهم

از وقتی هم باردار شدم،رابطه هامون با همسرم شده ماهی یبار

الان ب فکر بعد زایمانمم.ک میرم خونه مامانم و از هم دور میشیم

ممنونم بانوی خوش قلب با حرف شما قلبم آروم شد و آشتی کردم 😘 همسرم همیشه بهترین بوده برای من و بچه ه ...

ایجانم عزیزم...فداتشم

چقد من خوشحال شدم آخههه😍😍😍

خداروشکرررر

من مطمئنم همسرت راستشو میگه

الهی همیشه خوشبخت باشین و کانون خانوادتون گرم❤

2810