2777
2789
عنوان

چند ماهه از زایمانم میگذره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 45 پست
اصلا اهلش نبود . هرچی گفت بار اوله و بخدا دستم به هیچکس غیر تو نخورده نبخشیدمش ولی دلم پر از غمه. ...

فک کنم این برای همه اتفاق افتاده..اینم میگذره بهش بتوپ،اماسعی کن زندگی به روال عادی برگرده سخته اماسعیتوبکن

چرا واقعا برامن مهم نیست 

گوشیش پر شده ازاین فیلما دوستش براش میفرسته اینم هی میگه دمت  گرم خوشحالم کردی 

واقعا میگم هیچجوره برام مهم‌نیست 

بدرک‌بابا غصه بخورم چیکا میکنه چی میبینه چی ‌نمیبینه

تاالان ک واقعا خدارشکر ن خیانتی ازش دیدم‌نه خطایی 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور دوماهه رابطه نداری من تو بارداری تا روز اخر بعد ۴۰ روز از زایمانم ... بچه همینجوریشم بین پدر ما ...

زایمانم خیلی بد بود از بخیه ها میترسیدم قبل فیلمها ازم رابطه خواست ولی من ترسیدم و قبول نکردم چند روز بعد اون فیلمها رو دیده

خونه مامانش بود دوماه منم خونه مامانم بودم ازم مراقبت کنه ولی تلفنی و گاها میومد پیشم راه دورم

اشکال نداره 

بخدا موضوع مهمی نیس

ازش بگذر

حس میکنم شوهرت مرد خیلی خوبیه و خیلی دوستت داره

تو هم باز مثل قبل دوستش داشته باش

رابطه داشتم تازگی 

اهان ، پس فکرت رو آزاد کن هی خودمحوری نکن سر همین مسئله کوچیک افسردگی بگیری ، خودشم پشیمونه دیگه ، کم کم به زندگی عادی برمیگردید یادت میره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
من فکر میکنم هیچ منظور بدی نداشته حسم اینو میگه. تو باید درکش کنی. اون تورو درک کرده ک بزور ازت راب ...

قبلا اصلا نمی‌دید حتی این مدت هم زیاد هیئت رفته .

بیشتر اوقات تلفنی حرف زدیم داداشش براش فرستاده

اشکال نداره  بخدا موضوع مهمی نیس ازش بگذر حس میکنم شوهرت مرد خیلی خوبیه و خیلی دوستت داره ت ...

آره همیشه برام بهترین بوده .

خیلی حالم بده همیشه می‌گفت سمت این فیلمها نمیرم وقتی پیشنهاد میدادم البته قبل بارداری شیطون بودم بعدش که دیدم امتناع می‌کنه اصلا ندیدم

قبلا اصلا نمی‌دید حتی این مدت هم زیاد هیئت رفته . بیشتر اوقات تلفنی حرف زدیم داداشش براش فرستاده

نگران نباش سعی کن از طریق دیگه حتی نوازش بهش بگی ک دوستش داری و حالت ک بهتر بشه مثل قبل میشی

آره همیشه برام بهترین بوده . خیلی حالم بده همیشه می‌گفت سمت این فیلمها نمیرم وقتی پیشنهاد میدادم ال ...

پس حتما خیییییلی روش فشار اومده

بازم میگم حق داریا

ولی درکش کن

ایشالا زندگیتون از همیشه گرمتر میشه

زایمانم خیلی بد بود از بخیه ها میترسیدم قبل فیلمها ازم رابطه خواست ولی من ترسیدم و قبول نکردم چند رو ...

میبخشی اینو میگم معذرت میخوام

خب با روشهای دیگه تامینش کن

نزار ازت دور بشه یا عادی بشه براش

نزدیکش شو و ازاینکه این مدت برا هردوتون سخت بوده بگو

ببین زندگیتو گرم نگه دار وون فیلما رو هم فراموش کن

داد و قال کنی دونم حق بجانب میشه

2810