2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 22 پست

ببین تو که میخوایی بچه رو ببری آزمایش خون بده یک کاری کن ببر پیش فوق تخصص نوزادان اول اینکه معاینه کامل می‌کنه دوم اینکه اگه تشخیص بده که نیاز هست آزمایش خون بده بگو آزمایش کامل بگیرن مثل زردی، تیروئید، فاویسم، چند تا انزیمم هست که دکتر می‌نویسه. یک بار خون میگیرن اماا همه اینا رو اندازه میگیرن. 

این آزمایشات برای اینه اگه یه درصد زردیش دوباره بالا رفته باشه بخاطر یکی از این مورد هاست. اگه همه اینا نرمال باشن و دوباره زردیش‌ بالا بره از شیر خودته که باید شیرت رو‌ندی و شیر خشک بدی. 

حالت طبیعی این هست که زردی باید به مرور پایین بیاد. اگه زردیش‌ تو آزمایش از ۱۰ پایین اومده بود دیگه هیچ کاری لازم نیست و به مرور زردی از صورتش می‌ره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاهاش سفیده مچ دستشم سفیده فقط لپ و پیشونی و چشاش زرده

پس مشکل نداره. صورت به مرور کم میشه. دقت کن و هر چند ساعت چک کن شکمش و پاهاش که زرد نشه. اگه سفید بود تا یکی دو هفته دیگه خیلی بهتر میشه. 

یعنی اگه زیر ده باشه به دستگاه هم احتیاجی نیست

نه لازم نیست زیر ده باش. بعد هی که شیر بدی همون یکم از بدنش خارج میشه. 

مثلا پسر من زردیش تو بیمارستان اومد ده مرخص شد آوردیم خونه بعد دو روز تا پاهاش کلا زرد شد بردیم دکتر که زردیش رفته بود بالا رسیده بود ۱۵. همین آزمایشاتی که بهت گفتم رو‌ ازش گرفتن که متوجه شد از شیر منه. شیرمو قطع کردم اومد پایین. 

برای همین میگم تا چند روز شکم و پاهاش رو چک کن و دکتر ببر که چک کنه اگه زرد نبود که یعنی زردیش زیر ده هست که کم کم از بین می‌ره. دکتر خودش تشخیص میده که زردیش بالا هست یا نه.