2777
2789

نزدیک ۷۰۰ تومنم اسنپ فقط یک تومن میدم به چرت پرت مامانم دعوام میونه میگه بچه های مردم پس انداز میکنن فلان میکنن تووبزن چرت پرت بخر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرا همیشه همین میگن.مادرم هنوز بهم میگه

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

نمیدونم چون شرایط هر کس متفاوته .

دخترهایی میشناسم ۴ ماهه پول توجیبی نگرفتن . و فقط عید مانتو و شال خریدن اونم قسطی . 

خیلی خانمها  ماهها پولی نمیدن شوهراشون . چند نفر گریه میکردن میگفتن  پولداره یه ریال نمیده بزارم کیفم . نمونش در اطرافیان زیاده . 

پس اندازتم مخفی باشه بهتره . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

راست میگه خب من یادمه سرکار میرفتم تاکسی سوار نمیشدم پیاده میرفتم میومدم تا پول بیشتر جمع کنم مثلا حساب میکردم روزی انقدر پول تاکسی میشه چیزی نیست ولی پول سی روزش خیلی میشه بعد با خودم فکر میکردم برای تناسب اندامم خوبه پول باشگاه نمیدم😆😆

اول خداروشکر کن که داری

ولی میدونی اینجا وقتی میگی زندگی در ماه فلان قدر هزینه داره یه عده جبهه میگیرن

ولی خب حقیقت همینه

من از صبح الکی نزدیک ۵ م خرج کردم

الان ۴۰۰ و خورده‌ای قبض موبایل دادم

در آخر هم میتونی با مترو بری ولی خب ادامس رو نمیشه حذف کرد دیگه 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20