2777
2789

بچه ها موهامو فیس فریم کردم 

رنگ ساژش پریده زرد شده 

رنگ مو دودی بنفش بزارم روش چی میشه 

پایه اش ۵ ۶ ایناست شایدم بالتر 

شامپو رنگ ازین فانتزیا چی 

جواب میده؟

عجله دارم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو ضد زردی بگیر انقدر به موهات چیز میز نزن داغون میشه، من موهام دادم یه آرایشگر ناکاربلد موهام زر ...

فقط جلوی موهامه 

تولد دعوتمباید ی فگری براش بکنم حتما 

دودی بنفش بگیرم اوکیه ینی؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
دکلره ک باشه جواب میده روش رنگای فانتزی

ارایشگرم ی ترکیب گف دودی بنفشو 

ب علاوه چنتا رنگ دیگ 

منتاها نمیخام انقدرررر تخصصی وقت بزارم براش حالاتا برم ارایشگاه بعدا الان پامو جراحی کردم نمیتونم 

الان ی رنگه بنفش بگیرم روش بزارم خراب نمیش؟

فقط جلوی موهامه  تولد دعوتمباید ی فگری براش بکنم حتما  دودی بنفش بگیرم اوکیه ینی؟

جلو موهات بزن یه کرم هست ویتامینی موقعی که میخوای اکسیدان بریزی اونم بریز موهات خورد نشه من که موهام یکسره خورد شد چون روش تیره گذاشتم  بعدش روغن آرگان و ماسک مو زدم خیلی بهترشد

آها رنگ فانتزی  بگیری بعد از چند بار حموم رفتن رنگش میره ولی حتما روغن تراپی کن موهات خشک و خور ...

ممنون گلممم