2777
2789
عنوان

برا حاجت روایی شما زیارت عاشورا میخونم . اسم بگید یا لایک کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توروخدا برای من دعا کن حاجت روا بشم تو بد مخمصه ای گیر کردم 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

چشم 

ایشالا دو تا خواهراتون و خودتون عاقبت بخیر شید لبخند رو لبتون باشه ....

برا من خیلی دعا کنید....

به عشقم برسم بتونیم بریم سر خونه زندگیمون

برا پدرم

که آزاد بشه... سرش کلاه گذاشتن و بدهی داره

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

برای دوستم بخون لطفاا یک سالش به باد نره😔💔

حاجت روا بشید

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

برای مادر پدر سارا❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من ازمون اسفند و ارشدم🥲

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

مرجان

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُماللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

انشالله همتون حاجت رواشید

اسمم مبینا

میشه برامنم دعا کنید بزودی یه بخت خوب نصیبم شه خونه ی پدرم سختمه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُماللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

انشالله همتون حاجت رواشید

اسمم مبینا

میشه برامنم دعا کنید بزودی یه بخت خوب نصیبم شه خونه ی پدرم سختمه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰