2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان بهمن شهرک غرب چرا انجام میدادن ما سپردیم به خدا❤️

اع چ خوب 

به ما گفتن نمیشه تعیین جنسیت کنین 

کاش میذاشتن اینجوری ی دختر پسر میشد وتامام 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
اع چ خوب  به ما گفتن نمیشه تعیین جنسیت کنین  کاش میذاشتن اینجوری ی دختر پسر میشد وتامام& ...

نه تو تعیین جنسیت هردو نوع جنسیت رو نمیتونی انتخاب کنی

مثلا باید بگی فقط دختر بزاری

یا فقط پسر

نه تو تعیین جنسیت هردو نوع جنسیت رو نمیتونی انتخاب کنی مثلا باید بگی فقط دختر بزاری یا فقط پسر

واقعا ؟ 

مال من هر دو دخترن ما دیگه بچه نمیخوایم همین دوتا بسه با این همه گرونی 

پس باید بگید فقط پسر بزارن یه دختر یه پسر نمیزارن که

اصلا اینا رو توضیح نمیدن با بداخلاقی فقط میگن انتقال اول تعین جنسیت نمیکنیم خیر سرشون خصوصی هم هست 

من دکترم خیلی خوبه و با حوصله همه سوالات رو جواب میدن

دکتر منم خوبه با حوصله  اما ما دکتر اصلا نمیدیدم  فقط موقعه سونو اونم تند تند انجام میداد بعد میرفت برای انتقال و....  انقد استرس داشتم ک کلا سوالام یادم میرفت 

هیچ علایمی نداشتم و همه چی معمولیمن با ای وی اف باردار شدم

عزیزم مبااارکهان شاءالله سالم بغل بگیری شما سه تا انتقال دادی؟چند روزه انتقال دادین و کیفیتشون چه طور بود؟من الان چهارروزه انتقال دادم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اره عزیز بلاست بودن و سه تا انتقال دادم و گرید هم a بود

خیلی مبببارکه برای منم دعا کن مثبت بشه نفست حقه الان بارداری دعات پذیرفته میشه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭