2777
2789

من سئوالای صبح  رو دارم.   داداشم نهمه عکس گرفته

ولی خودم عصر امتحان علوم دارم. و حتی  لا کتابو باز نکردم

قرآن که امتحان دادم باسئوال های صبح فرق داشت. 

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
اره اره دقیقا  سوالای شماهم شبیه مال من بود ؟

من یه ساعت دیگه میرم برای امتحان

ولی سوالای شما رو دیدم،سوالا چون کشوری بوده کل کشور شیفت صبح سوالاش یکیه

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه ساعت دیگه میرم برای امتحان ولی سوالای شما رو دیدم،سوالا چون کشوری بوده کل کشور شیفت صبح سوالا ...

اوه پس موفق باشیینن 💜💜💜

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷
راستی سوالارو از کجا برداشتین ؟ 

توی یه کانال توی ایتا گذاشته بودن

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
بله ولی حواست باشه باید بتونی ازمایش طراحی کنی توی شب چجوری باید جنوب و شمال پیدا کزد هم بلد باش جز ...

خدا خودش کمکش باشه 

دوتا قرص سردرد خودم خوردم هنوزم خوب نشدم با این توضیحات بدتر شدم  ممنون از پاسخت عزیزم

واییی موفق باشه بگین سوالارو خوب بخونه دوباره چک کنه عکس زیاد داده بودن بگین مفهومیه خیلی سوالاش&nbs ...

تا لحظه رفتن خوند طفلی آخرم کتابشواز حرص پاره کرد و رفت  

خدا خودش کمکش باشه  دوتا قرص سردرد خودم خوردم هنوزم خوب نشدم با این توضیحات بدتر شدم   &n ...

عزیزم زیاد سخت نگیر استرس به خودت وارد نکن این بی فرهنگی این جامعست که با این امتحانایی که میگیره داره دانش آموزارو از چهار سال قبل کنکور به معنای واقعی عذاب میده 

روی بچتون هم استرس خیلی زیاده شما باید نرمال رفتار کنی باهاش یا دعواش نکنی که اونم احساس گناه کنه البته بازم بستگی به خود فرزندتونم داره که به درسش چقدر اهمیت میده و چقدر استرس میگیره بهش سخت بگیرید ولی جوری نباشه که عذاب دهنده باشه و فرزندتون از نظر روانی داغون بشه 

هرچی بخواد میشه میدونم ناراحت کنندستااا ولی خب زندگیه دیگه 

منم خیلی ناراحتم با وجود اینکه کلییی نمونه سوال حل کردم کلییی دوره کردم یعنی شب رفتم بخوابم فردا صبحش پابشم دوره کنم دوباره انقدررر استرس داشتم اصلا شب خوابم نبرد حتی نیم ساعت گوشیمو گرفتم نمونه سوال با جزوه سرچ کردم و خوندم که مطمئن بشم بلدم و اخرش اینگونه شد 😀💔

عزیزم زیاد سخت نگیر استرس به خودت وارد نکن این بی فرهنگی این جامعست که با این امتحانایی که میگیره دا ...

بله گلم حرفاتون متین و درسته خودمم سعی می کنم خودمو کنترل کنم پیشش،اما بازم زیاد موفق نیستم 

اما تصمیم گرفتم تو ریاضی و باقی امتحانا خونسردتر رفتار کنم،مچکرم ازت ک وقت گزاشتی و پاسخ دادین