سلام،دخترای شمام بابایی اند؟دیشب با شوهرم گفتیم الکی با دست بزنیم روی پای همدیگه ببینیم عکس العمل نی نی چیه
اول باباییش زد رو پای من آقا نگم این دختره وحشی شده بود بدتر میزد به من رو پا تو گوش تو شکم،بعدش نوبت من شد بزنم رو پای باباییش هیچ کاری نمیکرد تازه با اخمش میخواست منو خفه کنه،اخه این حق منه من همش صبح تا شب دارم بهش سرویس میدم باباش فقط برا بیرون بردنشه بعد این مزد منه؟قشنگ دیگه برام روشن شد بیست سال اینده مزد زحمتام تشکر نیست طلبکاریه،نمیخواد تا اون موقع هم منتظر باشم ببینم چی میشه همین حالا برام روشن شد😂
فقط یه بار بود بابا سخت نگیرین فکر کردم طرف منو میگیره😂
تا تو باشی دیگ از این چالشا نری😂😂😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزرگ هم که میشن یه چیزی میشن تو مایه های هوو ،مگه جرئت داری چیزی بخری😂 اینقدر باباشو دوست داره ،بعض ...
وای نگو 😂فک کنم علتشم اینه که مارو زیادمیبینن وبراشون تکراری شدیم بعدخب قسمت بزرگ تربیت بچه هم بامادره وبخاطر سخت گیری وایناست خب پدرا فقط بازی میکنن وقسمتای سرگرم کننده بابچه ان طبیعیه بنظرم😁
آخییی به جا من بخوروش😍 .دختر منم همینه ،باباش که میاد یه ذوقی میکنه ولی تو خونه اصلا محل من نمیزاره
باشه😍😍😋آره آدم فروشن،،،،همه روزا چسبیده به من از بغلم پایین نمیاد،ولی جمعه ها بخوام از بغل باباش بگیرم بغل خودم چنان جیغ میکشه و میچسبه به باباش انگار من دیو دو سرم😂با خودم میگم حالا شوهرم با خودش میگه این چیکار سر بچه میاره که اینجوریه😂😂ولی خدایی خیلی خوبه جمعه ها یه نفس میکشم😂
😂😂😂خودم حسی بدی که گرفتم برابر با جدی بود😂اخه کلیپای اینستا میدیدم همه طرف مادر بودن،منم با همین ...
همین میخواستم بگم پسرها طرف مادر هستن دخترها بابایی اند من حالم بدبود و سرم گیج میرفت با شوهرم دعوام شد شوهرم بلند صحبت کرد پسر پنج ساله ام بهش میگفت سر مامانم داد نزن مریض!!!1
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی