2777
2789
عنوان

دخترم یه سالشه با باباش کتکم زدن😭

1120 بازدید | 63 پست

سلام،دخترای شمام بابایی اند؟دیشب با شوهرم گفتیم الکی با دست بزنیم روی پای همدیگه ببینیم عکس العمل نی نی چیه

اول باباییش زد رو پای من آقا نگم این دختره وحشی شده بود بدتر میزد به من رو پا تو گوش تو شکم،بعدش نوبت من شد بزنم رو پای باباییش هیچ کاری نمیکرد تازه با اخمش میخواست منو خفه کنه،اخه این حق منه من همش صبح تا شب دارم بهش سرویس میدم باباش فقط برا بیرون بردنشه بعد این مزد منه؟قشنگ دیگه برام روشن شد بیست سال اینده مزد زحمتام تشکر نیست طلبکاریه،نمیخواد تا اون موقع هم منتظر باشم ببینم چی میشه همین حالا برام روشن شد😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این رفتارا جلوش نکنین یاد میگیره 

جدی میگم پس فردا دوست و هم بازی رو میزنه و فکر میکنه یه رفتار رایجه چون پدرمادرش انجام دادن و خندیدن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

زیاد سخت نگیر🤣🤣🤣

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
احساس کردم داری جدی میگی 😂

😂😂😂خودم حسی بدی که گرفتم برابر با جدی بود😂اخه کلیپای اینستا میدیدم همه طرف مادر بودن،منم با همین ذهنیت گفتم این چالشو بریم😂البته اونا پسر بودن

2810