2777
2789

چون خودم آدم درس خونی بودم و معلمم 

بچم باید بالای ۱۷ بگیره 👌 

بنظرم ۱۲ سال مدرسه میره اگه میخواد درست و حسابی درس بخونه بره اگه میخواد یکی در میون و شهریوری درس بخونه اصلا نره بهتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۸ تا ۲۰ کمم شد فدا سرش 

مادر نیستم*

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
2805

من برام مهم هست که خودش تلاش کنه تا جایی که میتونه اما انتظاری ازش ندارم چون بهش فشار و استرس وارد میشه.

در آخر که نمراتش اومد اگه تلاش کرده باشه تحسینش میکنم و برای نمرات بالا تشویق،نمرات پایین هم مثلا زیر ۱۶،با کمک خودش علت کم شدن نمره را بررسی میکنیم تا بتونیم براش راهکار پیدا کنیم و سری بعد نمره بهتری بگیره.البته دختر من هنوز آنچنان به مرحله نمره و اینا نرسیده ابتدایی هست ولی خب تا بره ایشالا دبیرستان روشم همینه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
من ۱۸.۵ میشم عربی🤧

خوبه دختر

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
ایکاش همه پدر مادرا مثل شما بودن🙂

تقصیری ندارن،منم تا قبل از اینکه روان شناسی بخونم دیدگاهم فرق داشت.

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐