2777
2789

چجوری میفهمن از چی

ینی چی بهم نخورده

مخصوصا اگه دوتا غریبه باشن و نسبتی هم نداشته باشن

آزمایش ازدواج یوی ادرار برای اعتیاد

یکیم خون که برای تالاسمیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی؟؟؟ 

آزمایش خون میدن ببینن مشکلی که ندارن با هم دیگه 

اعتیادم که معلوم نمیکنه چون کلی راه هست که میشه انجام بدی آزمایشت منفی جواب بده

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

ببین هر گروه خونی میتونن باهم ازدواج کنن، این که میگن به هم نخورده منظور از نظر کم خونی نباید جفتشون کم خونی داشته باشن چون بچشون تالاسمی میشه ولی اگه یکیشون باشه بهش قرص آهن میدن و مشکلی ندارم واسه ازدواج ، آره ما تو فامیل داشتیم هر دو کم خونی شدید و نشد ازدواج کنن

آره

آبجیم

با عشقش

زمین و زمان بهم اوردن ازدواج کردن تعهد هم دادن،پدر ماددم هم تعهد دادن

الان دو تا دختر بچه هم دارن

زندگی و عشقشون مزخرف شده،از هم متنفرن

خودش میگه کاش هیچوقت زنش نمیشدم

میگه اینها کار خدا بود ولی من اصرار کردم و نابود شدم

عاشقتونم بچه های گلم

آزمایش خونشون بهم نخورد گفتن ازدواج نکنید بچتون مشکل دار میشه ازدواج کردن و بچه دار شدن و الان خودشون و ی پسره ۱۹ساله و دختر ۱۲ساله رو هم بدبخت کردن بچهایی ک  نباید بدنیا میوومدن اما بخاطر خودخاهی پدر مادرشون بدنیا اومدن و از این دنیا خیری ندیدن جز دارو و دکتر و حتی نمیتونن دو قدم درست راه برن مادرشون هم الان شده ۱۵۰کیلو انقدز ک غصه میخوره و قرص مصرف میکنه پدرشون هم بیچاره کلی شیفت بر میداره تا پول دربیاد همرو هم میده برا خرج دارو و دکتر بچهاش تا شاید یروزی اونا خوب بشن ...

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔