وااا حالا ندیده نشناخته خواستگاری نیومده جان فشانی کردی براش😆🤣 حالا این که خواستگارته ولی کلا در همه زمینه زندگیت سعی کن تا زمانی که پنجاه درصد کارات درست نشده و پیش نرفته نه به کسی بگی نه برنامه های زندگیت و براش بهم بزنی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بر اساس تجربه میگم همیشه و همیشه و همیشه خودتون برای مرد جماعت دست بالا بگیرین و حتی تو فکرتونم دنبالشون یا خبرشون یا پیامشون نباشین اگر میخاین همیشه خواهان داشته باشین
یه همکاری داشتم خرج خونه شون رو می داد پدرش از کار افتاده بود، خاستگاری اومد براش که خب دوستش داشت با پسره به تفاهم رسیده بودن بعد اینا گفتن شب ساعت ده میان شد یازده دوازده اینا اماده تا یک شب نیومدن که نیومدن
بهم تلفن میکرد و نفرین اون یکی همکارمون میکرد که به خواهره پسره تلفن کرده بود و گفته بود نرین خاستگاری این مریضه بچه دار نمیشه و یه مقدار چرت پرت اضافه
دقیقا دایی منم دوستشو معرفی کرد هی میگفت ماه بعد هی میگفت دو ماه دیگه خواهرش میاد الان سه سال شده ولی خبری نیس که نیست 😂
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست