2777
2789
عنوان

ناراحتم نکنه خواستگارم پشیمون شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4598 بازدید | 109 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالتو خریدارم  ۴ ماه پیش با یکی قرار کافه گذاشتیم با حضور خانواده  بعدش خبری نشد برای خو ...

اینجور وقتا نمیگن حالتو خریدارم.. میگن حالتو میفهمم درکت میکنم حالتو خریدارم وقتایی هست که طرف داره بهش خوشمیگذره و حالش خیلی خوبه یعنی حاظرم پول بدم و حال تورو داشته باشم

دیگه نیومد؟

نه موقعیتشم خوب بود جواب من مثبت بود ولی اون....

خیلی روزای سختی بود تا فراموش کردم الانم گاهی یادم میاد اذیت میشم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خب گفتن بیان خواستگاری ؟شما اوکی دادید بیان ؟ چند سالته 

جوری که مامانم میگفت زنگ میزنن یه روز که من امتحان نداشته باشم کشیک نباشم خود پسره هم شهرستان نباشه بیان خونمون 

هنوز زنگ نزدن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
اینجور وقتا نمیگن حالتو خریدارم.. میگن حالتو میفهمم درکت میکنم حالتو خریدارم وقتایی هست که طرف داره ...

بابا سخت نگیر بابامو تازه از دست دادم حواسم سرجاش نیس

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
جوری که مامانم میگفت زنگ میزنن یه روز که من امتحان نداشته باشم کشیک نباشم خود پسره هم شهرستان نباشه ...

آخ آخ

پس دلتو صابون نزن و نا امید هم نشو جونم

منم همسرم کارش شهر دیگه بود 

اینکه کی مرخصی جور بشه و ...داستانی بود برای خودش

زمان بره 

تو فکرش نباش فعلا ولی ان شا الله خبری میشه

کاربری دو نفره   

اصلا نگران نباش شاید شرایط نیست اتفاقی افتاده 

برای خواهرم دو تا خواستگار در  فاصله زمانی کوتاه اومدن دوتاشون هم شرایط خوب داشتند. یکیشون رفت اصلا خبری نشد خواهرم با خواستگار دومش نامزد کرد بعدش خواستگار اولی زنگ زدند گفتند یه مشکلی براشون پیش اومده بوده و درگیر اون بودند . مال شما هم شاید یه کاری براشون پیش اومد فعلا درگیر اون هستند

حالتو خریدارم  ۴ ماه پیش با یکی قرار کافه گذاشتیم با حضور خانواده  بعدش خبری نشد برای خو ...

منم سه هفته پیش اول مامانش اومد یه هفته بعد پسرشو آورد 

بعد دیگه زنگ نزدن 😂 اولش یکم اعتماد به نفسم پایین اومد ولی به یه ورم هم نیست دیگه 🤭 خودمم از پسره خوشم نیومده بود ولی اگه زنگ میزدن مامانم مجبورم میکرد بله بگم