2777
2789
عنوان

لکه سفید روی پوست کودک

50 بازدید | 7 پست

سلام خانوما پسر من دوهفته پیش یهو صورت و بازو هاش و دستاش دونه های قرمز زیاد زد که بعد چند روز گردنشم خیلی ورم کرد انگار کهیر بود که بردمش دکتر حساسیت تست حساسیت گرفت و گفت اگزما هست و دوتا پماد داد که ترکیب کنم و روزانه بعد از حموم بزنم به بدنش که خدا روشکر خیلی بهتر شد بدنش کاملا خوب شد و صورتش ولی قرمزه ولی دونه هاش خیلی بهتر شدن  الان امروز دیدم صورتش انگار لکه های سفید درومده یدونه هم رو گردنش هست خیلی با رنگ پوستتش فرقی نداره ولی خب سفید تر از جاهای دیگس الان خیلی نگران شدم کسی تا حالا این مشکلو داشته؟

پیش متخصص پوست ببر 

احتمال ویتیلیگو و پیسی هس البته خودمم درگیرشم اما چون سال ها گذشته درمانی نداره متاسفانه منم همین تایما درگیرش شدم خانوادم فکر میکردنن چیز مهمی نیست پیگیر نشدن 

اولش از لکه کوچیک اندازه نخود پشت گوشم شروع شد بعد کم کم اومد سمت گردنم و بعد صورتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدایا یعنی زدتر ببرمش درمان داره پیسی؟؟؟

مشخص نیست 

اما الان که عضو انجمن ویتیلیگو ایران هستم خیلیا معتقدن اگه همون اول پیگیر درمان میشدیم خوب میشد 

هر چند تو دوران کودکی من پدر و مادرم منو دکتر بردن نه اینکه نبرن .. اما با چند تا دارو از ۳ تا پزشک دیگه پیگیر نشدن و ماندگار شد 

یسری از کسایی که مثلا لک جدید اوردن و سراغ درمان رفتن لک های جدیدشون کنترل شده اما قدیمیا خیر

دخبر خواهرشوهر منم تازه درگیر شده درمان داره دکتر ها گفتن درمان نداره

احتمال جواب گرفتن به درمان براش بیشتره 

اما چون اختلال در سیستم ایمنی هس هیچ تضمینی نیست 

چه بسا کسایی بودن که درمان شدن اما با یه آفتاب با یه استرس با یه بارداری با یه شوک دوباره برگشته

احتمال جواب گرفتن به درمان براش بیشتره  اما چون اختلال در سیستم ایمنی هس هیچ تضمینی نیست  ...

چه بد این طفلی مامان و باباش طلاق گرفتن از هم واسه استرس تیروئید گرفت ۳۰ کیلو چاق شد بعدم این مریضی گرف همش ۱۳ سالشه

چه بد این طفلی مامان و باباش طلاق گرفتن از هم واسه استرس تیروئید گرفت ۳۰ کیلو چاق شد بعدم این مریضی ...

متاسفانه کاریش نمیشه کرد 

فقط باید روحیه صبوری و توانگریش رو تقویت کنه 

عزت نفس و اعتماد به نفس برای این فرد از غذای شب و لباس مدرسه اش هم واجب تره