2777
2789
عنوان

بنظرتون بتام پایینه

75 بازدید | 12 پست

من ۱۷اردیبهشت آزمایش دادم بتام 504بود 20ام آزمایش دادم 638شده مگر نباید چند برابر بشه ؟؟ امروز جواب آزمایش رو گرفتم چون همراه با چکاب کامل بود دیر جوابش اومد من هفته قبل رفتم سونو که گفت قلبش تشکیل شده گیج شدم پس چرا بنام بالا نرفته بود کسی می‌تونه راهنمایی کنه امروز هفت هفته رو تموم میکنم فردا وارد هفته هشتم میشم

تیتر بتا بوده هردو؟ یا بتای معمولی؟

مهم هم تشکیل قلبشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دکتر گفتم تیتر بتا برام بنویس دیگه نمیدونم

جواب هردو ازمایشتو بزار ببینم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

این ۲۰ اردیبهشت

عزیزم اینا هیچ کدومشون تیتر بتا نیست 

هردو بتای معمولیه 

و بتای معمولی هم عدد دقیق نمیده 

اصلا نگران بتات نباش 

همین که قلبش تشکیل شده یعنی تمومه 

به بقیه بارداریت فکر کن 

انشاءالله به سلامت بغلش کنی

عزیزم اینا هیچ کدومشون تیتر بتا نیست  هردو بتای معمولیه  و بتای معمولی هم عدد دقیق نمیده ...

ممنون عزیزم هر بار به دکتر گفتم تیتر بتا بنویسه تو بتای معمولی کمتر بالا میره؟؟ ینی تیتر بتا بعد دو روز دو برابر میشه؟؟

ممنون عزیزم هر بار به دکتر گفتم تیتر بتا بنویسه تو بتای معمولی کمتر بالا میره؟؟ ینی تیتر بتا بعد دو ...

تیتر بتا عدد دقیق رو میده 

احتمالا دکترت با خودش فکر کرده تیترشو لازم نداری 

بتای معمولی یه حدود از هورمون بتای خونتو معلوم میکنه نه دقیقشو 

یعنی اصلا برای سنجش بالا رفتن بتا ارزش تشخیصی نداره

ممنون عزیزم هر بار به دکتر گفتم تیتر بتا بنویسه تو بتای معمولی کمتر بالا میره؟؟ ینی تیتر بتا بعد دو ...

اره تیترش دو برابر میشه 

و یه چیز دیگه 

اگر بتات مشکل دار بود تا الان یا سقط کرده بودی یا حداقل در شرف سقط بودی 

پس نگران نباش

مرسی گلم برام دعا کن سالم و سلامت دنیا بیاد خیلی دوسش دارم ،😍

انشاءالله سی و دو هفته دیگه یه بچه سالم و صالح توی بغلت باشه 🤲