پس کارت راحت تر شد،شک نکن یه کسی اینا رو بهش یاد داده،ببین با کی بوده این چند وقته.
من حتی مهمونی بعضی جاها که بچه دارن یا نمیرم یا اگر برم مراقب بچه هام که جلوی چشم و نظارت خودم بازی کنند.
جدیدا حد و حدودها رو به دخترم هم داره۹سالش میشه دارم یاد میدم،حتی گاهی میره پیش مردهای فامیل بهش گفتم دیگه داری خانوم میشی درست نیست بری بغلشون و در همین حد نه بیشتر چون ممکنه بچه کنجکاو و حساس بشه.
مهمه به قول دوستان حواس بچه پرت بشه و مراقب محیط اطراف باشیم تا اینکه بخواهیم بچه رو حساس کنیم.
راستی یه مدت بچه ها ناخودآگاه برای شناخت بدنشون ممکنه رفتارهایی داشته باشند،من اینجور وقتها اطلاعات خاصی به بچه نمیدم چون لزومی نمیبینم ذهن بچه رو درگیر کنم،بلکه میگم أه أه دستت جیشی شد و دستت به خوراکی و من و...نخوره میکروب داره و کمکش میکنم که بریم بشوره،
خداروشکر با همین شیوه از سر بچه ها افتاد.
راستی این مسأله رو به هیچ عنوان توی اقوام و دوستان به خصوص در حضور بچه تعریف نکنید چون ممکنه بچه رو زبون ها بیوفته یا دیگران بخوان طبق سلیقه ی خودشون با بچه حرف بزنن یا زبونم لال برچسبی به فرزند گلتون بزنن که اینها خودش آسیب راست.
سعی کنید خودتون و همسرتون برا بچه بیشتر وقت بذارید و حتی به جای دعوا و القای استرس بیشتر بچه رو بغل کنید و بهش آرامش بدیذ،چون گاهی بچه ها از استرس ممکنه با قسمتهای خصوصی بدنشون ور برن که کم شدن استرس و به خصوص درآغوش گرفتن بچه و داستان گفتن و وقت گذاشتن برای بچه خود به خود رفتارهای غلط رو از سر بچه می اندازه.
اینم تجربه ی شخصی من.
نگرانی نداشته باش با آرامش نکاتی که گفتم رو رعایت کن درست میشه.
یکی دو تا کانال خوب توی ایتا سراغ دارم اگر پیدا کنم یه سر بزن،گاهی صوت استاد در مورد چگونگی تربیت دینی و درست بچه ها توی مسائل جنسی بچه ها رو میگن که واقعا خیلی کمک کنندست و در عین حال به مادر آرامش میده.