2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ۴سال دارن بیاین تروخدا دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا اشتباهه

چرا و از چه لحاظ ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم پسرم رو نه پیش کسی میذارم نه  اینستایی میبینه نه هیچ چیز دیگه حتی سنش جوری نیست ک بره تو ...

پس کارت راحت تر شد،شک نکن یه کسی اینا رو بهش یاد داده،ببین با کی بوده این چند وقته.

من حتی مهمونی بعضی جاها که بچه دارن یا نمی‌رم یا اگر برم مراقب بچه هام که جلوی چشم و نظارت خودم بازی کنند.

جدیدا حد و حدودها رو به دخترم هم داره۹سالش میشه دارم یاد میدم،حتی گاهی می‌ره پیش مردهای فامیل بهش گفتم دیگه داری خانوم میشی درست نیست بری بغلشون و در همین حد نه بیشتر چون ممکنه بچه کنجکاو و حساس بشه.

مهمه به قول دوستان حواس بچه پرت بشه و مراقب محیط اطراف باشیم تا اینکه بخواهیم بچه رو حساس کنیم.

راستی یه مدت بچه ها ناخودآگاه برای شناخت بدنشون ممکنه رفتارهایی داشته باشند،من اینجور وقتها اطلاعات خاصی به بچه نمیدم چون لزومی نمی‌بینم ذهن بچه رو درگیر کنم،بلکه میگم أه أه دستت جیشی شد و دستت به خوراکی و من و...نخوره میکروب داره و کمکش میکنم که بریم بشوره،

خداروشکر با همین شیوه از سر بچه ها افتاد.

راستی این مسأله رو به هیچ عنوان توی اقوام و دوستان به خصوص در حضور بچه تعریف نکنید چون ممکنه بچه رو زبون ها بیوفته یا دیگران بخوان طبق سلیقه ی خودشون با بچه حرف بزنن یا زبونم لال برچسبی به فرزند گلتون بزنن که اینها خودش آسیب راست.

سعی کنید خودتون و همسرتون برا بچه بیشتر وقت بذارید و حتی به جای دعوا و القای استرس بیشتر بچه رو بغل کنید و بهش آرامش بدیذ،چون گاهی بچه ها از استرس ممکنه با قسمت‌های خصوصی بدنشون ور برن که کم شدن استرس و به خصوص درآغوش گرفتن بچه و داستان گفتن و وقت گذاشتن برای بچه خود به خود رفتارهای غلط رو از سر بچه می اندازه.

اینم تجربه ی شخصی من.

نگرانی نداشته باش با آرامش نکاتی که گفتم رو رعایت کن درست میشه.

یکی دو تا کانال خوب توی ایتا سراغ دارم اگر پیدا کنم یه سر بزن،گاهی صوت استاد در مورد چگونگی تربیت دینی و درست بچه ها توی مسائل جنسی بچه ها رو میگن که واقعا خیلی کمک کنندست و در عین حال به مادر آرامش میده.

اگه یادش بود حتما صحبت میکرد درموردش 

عزیزم اینا تو‌ ناخودآگاهشه متاسفانه و شما بهش دسترسی ندارید. خودشم بهش دسترسی نداره ولی از یه جایی میدونه که خودشم نمیدونه... حتما حتما حتما برو پیش روانشناس کودک و مشورت بگیر‌

براش جایزه بزار یه روبیکا بگیر بده دستش که باهاش و بده و یادش بره  یا وقتی اینقدر درک داره برا ...

فقط اینو میدونم خیلی خستم دارم له میشم 

حسرت میخورم بقیه بچهارو میبینم سرگرم دنیای بچگیشونن

بلید سرگرمش کنی منم چندتا پسر دارم اینا موقی که از پوشک میگرفتمون حساس میشدن ولی چنون پشت سرش ن دوب ...

عزیز در رابطه با بدغذایی و کم غذایی تجربه ای داری؟

مهربون باشیم☺️

برات خلاصه شو میگم

۱- اول اینکه نباید انتظار داشته باشی کامل حذف بشه 

۲- باهاش صحبت کن و بهش بگو میدونم این کار حس خوبی میده ولی فقط اجازه داری توی رختخواب یا حمام این کارو کنی( نباید بگی اصلا نکن چون نتیجه نمیده)

۳- وقتای غیر از وقت خواب که میخواد اینکارو بکنه باید حواسشو پرت کنی

۴- بوس و بغل و محبت هم بیشتر باید کنی

و اینکه اگر هی بگی نکن و یا بخوای تنبیهش کنی و داد بزنی و اینا فقط بدترش می کنی