2777
2789

من ده سال پیش کردم الان نمی دونم

ولی وسایلش گرونه وفکر نکنم ارزون باشه

قبل وبعدشم حتماااا باید حسابی عضلات تقویت بشه

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ده سال پیش کردم الان نمی دونم ولی وسایلش گرونه وفکر نکنم ارزون باشه قبل وبعدشم حتماااا باید حسا ...

الان مثل قبل هستین؟ یعنی بعد عمل و فیزیوتراپی کاملا خوب شدین و میتونین ورزش‌کنید؟

الان مثل قبل هستین؟ یعنی بعد عمل و فیزیوتراپی کاملا خوب شدین و میتونین ورزش‌کنید؟

من ماه اخر بارداری پاره شد ویکسال بعد عمل کردم عضلاتم خیییلی ضعیف شد الان مثل قبل نیستم

بعد از عمل هم حتمااااااا فیزیوتراپی باید جای خوب برید که به این عمل اشنا باشه والا دچار مشکل میشید 

تقویت عضلات قبل وبعد عمل خیلی مهمه

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

سلام پارسال داداشمو بردیم عمل برای پارگی رباط صلیبیش 

توی فوتبال پاره شده بود عملش خیلی خوب انجام،شد 

هزینه زیادی هم نبرد برامون فقط یکم طول کشید تا بتونه دوباره فوتبال بازی کنه 

راستی پیش دکتر نصیری عمل کرد