2777
2789
عنوان

سلام دوستان شمارو بخدا قسم میدم ی راحلی بزارید جلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
خب چجوری تموم کنم؟واای پسره داغون میشه  چی بگم بگم دیدمت خوشم نیومد؟؟

غرورش میشکنه عزیزم اینطور.بزار یکار کنه به اون دلیل باهاش تموم کن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

منم همون اوایل آشنایی با قد شوهرم مشکل داشتم تا الان ک هفت سال میگذره هنوز مشکل دارم و حسرت میخورم مردهای قد بلند رو میبینم قد شوهرم ۱۷۵ خودم ۱۶۸کلا هم قد معلوم میشیم یجورایی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من کلا اینم طرف اول خوشم میاد بعدش وارد رابطه میشم  بدم میاد مشکل از منه

اهااااااا

خب بیا تا این مشکلو  درستش نکردی تو رابطه نرو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخه من کلا اینم طرف اول خوشم میاد بعدش وارد رابطه میشم  بدم میاد مشکل از منه

چون همینجوری با طرفی،باور کن اگه علاقه وسط باشه،هیچوقت بدت نمیاد

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
چجوری تموم کنم؟خیلی خیلی گناه دارههه خیلی دوسم داره  واقعا چجوری بگم بهس

ربطی ب قدش ندارن‌ب دلت ننشسته

دوست پسر من‌از من پنج‌ سانت‌بلند نهایت

ولی به شدت حالم ‌باهاش خوبه از بس فهمیده 

بعد سالها فهمیدم

حال دلت نه‌با‌پول خوش میشه

نه ‌با قیافه

فقط با اخلاق و رفتار و‌جنم  

به آشغالا فرصت بدید،اما فرصت بازیافت😺

عزیزم الان قد هیچی فردا ممکنه براش هزار جور مشکل و بیماری پیش بیاد 

بعد میخوای چیکار کنی زندگی شوخی نیست که 

شوهر من ورزشکار بود هیکل عالی الان به خاطر یه بیماری کلی مشکل براش پیش اومده 

ولی برای من همونه 

ربطی ب قدش ندارن‌ب دلت ننشسته دوست پسر من‌از من پنج‌ سانت‌بلند نهایت ولی به شدت حالم ‌باهاش خوب ...

منم دقیقا حالم باهاش خیلی خوبه خیلی زیااد درکم میکنه تاحالا کسی انداره این دوسم نداشته‌ بخاطر همین دل رفتن ندارم

خودمم دوسش دارم