2777
2789
عنوان

هفته ششم بارداری و لکه بینی و خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 52 پست
خدا کنه اینجوری باشه چون قبلا سفط هم داستم  خیلی نگران شدم

منم ۶ تا سقط داشتم.

ولی سر دو بارداریم که تا ۳ خونریزی داشتم خدا رو شکر بخیر گذشت.

تو سقطام لک  و خون نداشتم و یک دفعه سقط میشد.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چرا چون ivf هستم  از اول امپول پروژسترون خم میزنم

عزیزم نگران نباش منم ای وی اف بودم خونریزی داشتم

انشاالله که چیزی نیست.فقط استراحت مطلق باش.من که بدنم خشک شد تا تموم شد

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۶ تا سقط داشتم. ولی سر دو بارداریم که تا ۳ خونریزی داشتم خدا رو شکر بخیر گذشت. تو سقطام لک&nbs ...

رفتم بیمارستان سونو شدم 

خداروشکر خوب بود قلب هم ضربان داشت 

گفت استراحت کن فقط 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش منم ای وی اف بودم خونریزی داشتم انشاالله که چیزی نیست.فقط استراحت مطلق باش.من که ب ...

مرسی که جواب دادین

شما کوچولوتون به دنیا اومده؟ 

واقعا ادم یحالی میشه وقتی خونریزی میبینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واست پنج تا حمد میخونم که بخیر بگذره عزیزم اصلا استرس نداشته باش و به خدا توکل کن

واقعا ممنون برای مهربونیتون🙏🏻

خداروشکر فعلا حالش خوبه 

گفتن فقط استراحت کنم🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم بیمارستان سونو شدم  خداروشکر خوب بود قلب هم ضربان داشت  گفت استراحت کن فقط

خدارو شکر.. عزیزم باید بدون هیچ استرسی به این لک و خون دیدن عادت کنی.

من سر سومین بارداریم که در حال حاظره چون تجربه ی قبلی داشتم با اینکه از همون هفته ی اول لکه بینی داشتم فقط ۹ هفته رفتم واسه قلب و بعد هم که ان تی و غربالگری.

شما تنها کاری که میتونی انجام بدی استراحت بدون استرس هست.

هر روز یک زرده تخم مرغ محلی رو تو یک لیوان شیر داغ محلی حل کن بخور.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خداروشکر چقد خوشحال شدم شمام برای من دعا کن لطفا❤️💕

چشم حتما انشالله هر چی از خدا میخوای همون بشه براتون🙏🏻❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر.. عزیزم باید بدون هیچ استرسی به این لک و خون دیدن عادت کنی. من سر سومین بارداریم که در حا ...

باید تخم مرغ محلی بخرم

از فردا میخورم حتما 

اتفاقا یجا دیگه هم خونده بودم که خوبه این معجون 

البته گفته بودن عسل هم یه قاشق بزنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید تخم مرغ محلی بخرم از فردا میخورم حتما  اتفاقا یجا دیگه هم خونده بودم که خوبه این معجون&n ...

بله منم یا عسل میزدم یا با خرما میخوردم.

مرسی که جواب دادین شما کوچولوتون به دنیا اومده؟  واقعا ادم یحالی میشه وقتی خونریزی میبینه

اره من جفت پایین داشتم ۳۲ هفته هم کیسه ابم سوراخ شد ۳۳ هفته دیگه آب دورش نبود تکون نمیخورد سز اورژانسی شدم

۲۶ هفته خونریزی کردم و تا اخرش هماتوم داشتم بارداری خیلی بدی داشتم بچمم ناررس شد و با وزن ۱۹۰۰ تقریبا یکماه ان آی سیو بستری بود.خداروشکر زود بزرگ شد و به پای بچه های کامل رسید.

چون تو هفته پایین خونریزی داشتی احتمالا هماتوم داری و تا ۳ ماهگی اگه کامل استراحت کنی رفع میشه.

نگران نکن خودتو اکثر ای وی افیا خونریزی دارن

رفتی دکتر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

باید تخم مرغ محلی بخرم از فردا میخورم حتما  اتفاقا یجا دیگه هم خونده بودم که خوبه این معجون&n ...

اصلا عسل و خرما نخور چون گرمن خونریزیتو بیشتر میکنه

کلن گرمیجات رو بزار کنار

من شبی که خونریزی کردم طالبی و گردو و موز با شیر خوردم خیلی گرم بود طبعش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره من جفت پایین داشتم ۳۲ هفته هم کیسه ابم سوراخ شد ۳۳ هفته دیگه آب دورش نبود تکون نمیخورد سز اورژان ...

بله رفتم بیمارستان سونو شکمی شدم 

گفت حالش خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله رفتم بیمارستان سونو شکمی شدم  گفت حالش خوبه

عزیزم خداروشکر💞❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810