2777
2789

دو دختر 6ساله چند بار رفتن استخر اومدن. 

دیدم دارن سراشونو میخارونن دیدم شپش زده موهاشون. 

امروز با شامپو مخصوص شستم اما الان نگاه کردم بازم دارن. 

بیشتر تخم شپش هست چه خاکی تو سرم کنم؟ 

تو رو خدا راهکار بدین 

فقط و فقط 

سس مایونز 

یه شب تا صبح بمال به کل سرشون و ریشه موهاشون 

پلاستیک بکش روش و بخوابم

فردا صبح بشورن

کل شپش ها میمیرن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شونه مخصوص از داروخونه بگیر و شروع کن موهاشونو شونه کن ...بعد  اسپند رو بجوشون و بعد اسپری کن رو سرشون و سرشونو با پلاستیک بپوشون و بذار یه شب تا صبح همینجوری بگذره بعد صبح دوباره موهارو شونه که با همون شونه مخصوص و ببرشون حموم...شنیدم این راه اثر داره

هیچی جواب نمیده واسه من فقط این جواب داد همینطوری مینشستم دونه دونه شپش یا تخمشون رو از تو موهاش پیدا میکردم در می‌آوردم بعد چند هفته تمام شد باذشونه های مخصوصش شونه بزن شپشها در میان بعدش خودت تخماشو پیدا کن جدا کن 

دختر من دوبار از مهد گرفت ایتطوری تموم شد

یه جنوبی عاشق شمال

اول یه روسری یا پارچه سفید بنداز بعد موهاشونو خیلی خوب و تقریبا محکم شونه بزنن بیشترشون میریزه و بکشیدش

روغن زیتون یا نارگیل بزنید به کل موهاشون و شانه کنید تا کل موها چرب بشه، موهاشون رو بپوشونید بزارید چند ساعتی بمونه

بعد داخل حمام موهارو با شامپو نعنایی و تند که پوست سر رو خنک میکنه بشورن

بعد از حمام سشوار بزنن (حرارت و گرما نابودشون میکنه)

سشوار و اتو مو خوبه

حنا هم خیلی موثر داخل نابودیشون

این کار ها رو دو سه بار انجام بدن به کل شپش ها نابود میشن

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!
فقط و فقط  سس مایونز  یه شب تا صبح بمال به کل سرشون و ریشه موهاشون  پلاستیک بکش رو ...

به موها اسیب نمیزنه؟ 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

2810