2777
2789
عنوان

حاملگی شمان اینقد سخت بود

240 بازدید | 29 پست

نگم براتون از سختیش ای خدا اصن مردم و زنده شدم اولاش که چند ماه حالت تهوع بدون استفراغ داشتم شدیددددد وای بعد از اول تا اخرش ضعیفای خیلی وحشتناکی داشتم ک با خوردن اصن ضعفم رفع نمبشد معدم سوراخ میشد از ضعف مخصوصا ماهای اول و اخر بعد سنگینیمم ک خیلی زیاد بود ب پاهام خیلی فشار میومد تو دسشویی نمیتونسم بشینم نمازمو نشسته میخوندم  تکرر ادرارم ک گاهی داشتم از طرفی عفونت ادرار و کم خونی ام گرفتم اوایلش یکمم لک دیدم ک دکتر استراحت نسبی داد ب شدددددتم گرمم میشد و..... مردمم مث منن یانه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره همه اینارو داشتم ولی انقدر شکوه شکایت نمیکردم تحملتو ببر بالا بابا داری مادر میشی یه انسان تو ب ...

زاییدم خیلی وقته.  الان اقدامم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

علاوه بر این حساسیت حاملگی تهوع استفراغ تا ماه اخر و سیاتیک بارداری استخون درد مخصوصا لگن و درد های شدید رحمی و عضلانی

خرابی دندان ها و لاغری زیاد

بقیش یادم نیس اما درد و مرض زیاد داشتم

درخواست دوستی ندین ب هیییییچ وجه درخواست قبول نمیکنم ❤️

من سه ماه اول یعنی ازروزی که فهمیدم لکه بینی قهوه ای شبیه لکه قبل ازشروع پریود اونم ازهفته ۵تاهفته ۱۴مردم وزنده شدم که خداآخرش چی میشه برام میمونه که با۱۰شب استراحت مطلق خوب شد ویارم خیلی بد بود نمیتونستم زیاد غذابخورم وهرچی میخوردم تودهنم مزه بدی میداد مخصوصا گوشت که ازبوش میمردم بعدش کم خونی وتیرویید وعفونت ادراری وتکررادرار که اجازه نمیده شبا راحت بخابم یعنی ۱۲بخابم تاساعت ۳نصف شب بیدارمیشم دوباره ساعت ۵و بعدم ۷ وهمینجور ادامه داره یعنی توی این ۵ماه نتونستم یه شب تاصبح راحت بخابم و درطول شب از ۲دفعه تا۶دفعه بیدارمیشم ..

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
علاوه بر این حساسیت حاملگی تهوع استفراغ تا ماه اخر و سیاتیک بارداری استخون درد مخصوصا لگن و درد های ...

وای منم تازه اولاشم ولی کمرم گرفته خیلی کمر درد دارم

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
وای منم تازه اولاشم ولی کمرم گرفته خیلی کمر درد دارم

طبیعیه

من ماه های اول از درد فراووون لگن و کمر حتی نمیتونستم بشینم

درد پریودم ک همیشه همرام بود

درخواست دوستی ندین ب هیییییچ وجه درخواست قبول نمیکنم ❤️

از روزی که حامله بودم حالت تهوع داشتم تا خود روز زایمان

درد استخون لگن

خارش تمام بدن به دلیل حساسیت به هورمونی که از جفت ترشح میشد

گرمای شدید که با مو و تن خیس از حموم جلو کولر مینشستم ولی سرما حس نمیکردم

دستمو بالا نمیتونستم بگیرم نمیدونم چی بود استخون قفسه سینم تیر میکشید دکتر گفته بود بعد بارداری خوب میشه

مشکل قلبی و فشار خون بالا

2810