2777
2789
عنوان

حاملگی شمان اینقد سخت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 29 پست

درد لگن و پشت وکمر وشبا چون فقط باید به پهلو بخابم پاهام ورم کردن ودکترگفته بخاطر فشارخون هست وباید بالشتک بزارم زیر پاهام تادرد نگیرن ودیگه میدونی وقتی یه چی زیرپاهای آدم باشه اصلا راحت نمیخابی همچنین درطول هفته یک روز خوبم واخلاقم اوکیه ویه روز تصمیم به جدایی میگیرم وهمسرمم که بیشتروقتاشمارش لیست سیاه😑البته بی دلیل

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد لگن و پشت وکمر وشبا چون فقط باید به پهلو بخابم پاهام ورم کردن ودکترگفته بخاطر فشارخون هست وباید ...

چه ربطی ب همسر بدبختت داره  

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

البته من سه سال تمام یعنی دقیقا۳۶ماه انتظار کشیدم واسش تاقبل ازبارداری اعتماد به نفس خودمو ازدست داده بودم مخصوصا وقتی یه خانم تو فک وفامیل حامله میشد یاجایی میرفتیم مهمونی وخانمابابچه هاشون ولی من مثل بوق تنها.خیلی آزاردهنده بود چ شبایی که گریه نکردم وقتی میومدم توسایت ومیدیدم خانماازدرد پهلو وکمر و حالت تهوع مینالن میگفتم خوشبحالشون حداقل لیاقت مادرشدن داشتن الان هم باوجود تموم سختی های بارداری وهزینه های دکتر و بیمارستان بازم میگم فدای سر بچم فقط بیاد

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

تازه ماه چهارمم دهنم سرویس شده ،سه تا سقط قبلا داشتم دور ازجون بچم،ازاولششش حالت تهوع واسفراقای وحشتناک دارم تاالان ،فشارخونم بالاست بااینکه قرص میخورم بازم بالاست ,تنها توغربت کمک ندارم شوهرمم اصلا کمک نمیده لکه بینی داشتم اوایل ،طول سرویکسم کوتاست ,هرروز باید امپول بزنم ،دندون درد شدید هرروزه،و......مهمتر ازهمه استرسسسی که خدایا فلان نشه امروز ازترس یه دستم نزدیک بود فلج بشه دعام کنید سالم وسلامت به دنیا بیاد نفس راحت بکشم

تازه ماه چهارمم دهنم سرویس شده ،سه تا سقط قبلا داشتم دور ازجون بچم،ازاولششش حالت تهوع واسفراقای وحشت ...

ایشالا سالم میاد. چرا هروز امپول میزنی  واقعا هروز؟؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

عزیزم اینا که هیچ چین من خونریزی داشتم استراحت مطلق مطلق بودم سرما هم خورده بودم استفراغ هم میکردم ۷ کیلو لاغر شدم غلظت خون و دیابت بارداری هم داشتم بعدش میگرن بارداری گرفتم بعد تیروئید بارداری داشتم به شدت هم گرم‌مزاج نزدیک ۱ سال رابطه نداشتیم بعد آخرش شوهرم بهم خیانت کرد

به بوی خامی غذا خیلی بدم میومد، حالت تهوع نسبتا شدید، تکرر ادرار از ماه های اول تا آخرش داشتم دائم دسشویی بودم، زود فشارم میوفتاد هنوزم اینجوری ام یک جا سرپا وایسا فشارم میوفته و تا دراز بکشم درست نمیشه و... 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

من به شدت عذاب کشیدم مردم و زنده شدم. ماهای اول از ضعف گشنگی و ویار نمیتونستم سرپا بمونم. ماهای آخر از فشار و ورم و درد داد میزدم. بچه داری هم به شدت برام سخته جنازه م شبا به رختخواب می‌ره   

2810