2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10984 بازدید | 235 پست

خداروشکر انشاالله که سالم و سلامت بغلش کنی...دعا کن منم زودتر به همین حال خوشحالی تو برسم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته دیگه آنومالی دارم خیلی نگران و استرسی ام خدا خودش بچه م را حفظ کنه صحیح و سالم باشه

منم خیلی استرس داشتم نترس خدا بزرگه

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
خوشبحالت اسی چی خوردی پسر شد منم دوست دارم بچه اولم پسر باشه

چیزی نخوردم جنسیت مهم نبود برام من نازایی داشتم اصن ب جنسیت فکر نمیکردم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

به سلامتی عزیزم😍 

خدا حفظش کنه براتون و به هر کس منتظره اولاد سالم و صالح ببخشه🤲 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

به سلامتی صحیح و سالم بیاد بغلت توی چشمام اشک جمع شد منم دو تا بچه دارم یاد سونوگرافی خودم افتادم الان ۵ ماهه افسردگی گرفتم یه غذا نمیتونم براشون درست کنم حتی هر دکتر رفتم فعلا که داروهاش نساخته بهم پسرم دیروز میگفت مامان دلم تنگ شده برات چون خیلی وقته مامان قبلی نیستم دعا کن حالم خوب شه برگردم به زندگیم نرمال شم چون شوهرم خیلی ازم خسته شده دیگه میفهمم

خانوما، میشه بگین سونو ان تی چیه؟ آنومالی چیه؟ هر کدوم تو چند هفتگی انجام میشه؟ یکی به زبان خودمانی برام بگه لطفا

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

مبارکه عزیزم زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه...میشه لطفن سنوی اولت رو که مربوط به سنوی تشکیل قلب جنین است رو بزاری..سنوی زیر ۹هفته

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
چیزی نخوردم جنسیت مهم نبود برام من نازایی داشتم اصن ب جنسیت فکر نمیکردم

آها پس چه عالی خیلی تبریک میگم انشالله قدمش پر برکت 

منم یکساله عروسی کردم میخام اگه روزی تصمیم بچه دار شدن گرفتم برم تحت نظر دکتر که پسر بشه دیگه هم بچه نیارم

استارتر عزیز و همه دوستان باردار دیگه جواب بدن لطفا

دیدم طب فشاری گفته بود ،که زن های باردار، کف دست چپ شون،زیر انگشت وسطش کمی تورم داره(وقتی با دست راست مقایسه کنی متوجه میشی)

حالا اگه این تورم به سمت انگشت شست باشه پسر هست و اگه به سمت انگشت کوچک باشه دختر هست

لطفا چک کنین بگین درست هست یا نه؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

خدا حفظش کنه ❤

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
2810