2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10984 بازدید | 235 پست
بله  هرباررفتی دستشویی هم، خودت باسشوارخشک کن بیشترعفونتهابه دلیل رحم سرد، رحمت هم چک کن گرم ...

من باردارم بدنمو روزی یه بار با شامپو بچه میشورم خشک نمیشه شلوار میپوشم مورد داره؟

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من گفت احتمالادختر بنظرتون چقدراعتمادکنم به سلامتی

تا انومالی اصلا رو ان تی حساب نکن بنظرم چون خیلیا اشتباه در میاد

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
حتما عزیزم خدا بزرگه بزودی حرف میزنه انرژی داشته باش❤

فدات شم عزیزم ممنونم لطفا حتما دعام کن پسرم حرف نمیزنه خیلی حسرت میخورم براش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چندسالش

چهار سال

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
مامان باردارهای خوشگلی که تو تاپیک بودید و استاتر مهربون حال دل همتون و خریدارم ، بوس به همتون الهی ...

انشالله بزودی با بی بی چک مثبت بیای قند تو دلمون آب کنی😍

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
تا انومالی اصلا رو ان تی حساب نکن بنظرم چون خیلیا اشتباه در میاد

ان تی به من احتمال دختردادن، چقدربه نظرتون درست؟

کاش احتمالش هم نگن، اینجوربهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
میشه اسم دارو رو بگید عزیزم 

به خدا الان پیشم نیس اخه اسباب کشی کردیم ولی به یکی از دوستام داده بودم عکسشو اگه اون داشت میزارم همینجا

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

انشالله بزودی با بی بی چک مثبت بیای قند تو دلمون آب کنی😍

قربونت برم انشالله، خدا از زبونت بشنوه🥺🥺🙏🙏🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810