2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10984 بازدید | 235 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ناراحت نشیا گفتم خوشبحالت منظوری نداشتم گلم نی نی رو به شادی بغل بگیری انشاالله&nbs ...

ن عزیزم اینارو گفتم ک بدونی خدا بزرگه و میبینه جوابتم‌میده.مشکلت چیه حالا؟؟

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
خوش به حالت مال من از ماه سوم شروع شد تهوع تا الان😔

خیلی بده تهوع سه ماه کامل بود دیگه کلافه شدم.انشالله برا توام میره ب همین زودیا

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

نی نی های همه مون رو سالم ب دنیا بیان ان شاءالله ♥️منم نی نی م پسرع خدا دو ماهه دیگع رو هم بسلامتی بگذرونه با این اوضاع من گاهی خونریزی دارم و آب ریزی....

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
من اصن عروس دوست ندارم😔😔من داماد دوست داشتم😢پسرمو میندازم بیرون زن بگیره😂😂

😂😂😂😂دیونه

الهی که خودت و نی نی جان صحیح و سالم باشید و این دوران و بخیر و سلامتی پشت سر بزاری، چرا اینقدر‌ مضط ...

نمیدونم همش اضطراب دارم و دلشوره چون این بچه هدیه خدا بود و من اصلا تا دو ماهو نیمی اصلا خبر نداشتم ک باردارم هنوز باورم نشده  واسه همین همش میگم خدایا هدیه ای که دادی سالم و صالح باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
خیلی بده تهوع سه ماه کامل بود دیگه کلافه شدم.انشالله برا توام میره ب همین زودیا

مال مت تا سه ماه اصن نداشتم به محض اینکه سه ماهم تموم شد این لعنتی شروع شد تا الان💔

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

2810