2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10984 بازدید | 235 پست
عزیزم خدا برات نگهش داره من از حرف مردم بدم میاد دارم افسرده میشم

میدونی من چقد حرف شنیدم چقد گفتن برا شوهرت زن بگیر تو حامله نمیشی نمیدونی چنبار دلم شکست و دزدکی گریه کردم خدا بزرکه نگران نباش میبینه

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما همونی که بچه دوم میخواستی؟

نه فدات شم من هنوز سعادت نداشتم مامان بشم 🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ولی من مادر شوهر سلیطه ای میشم😈😈

ها 🤨

الان اینو میگی ولی مث دخترت دوس داری عروستو 😉😁

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

میدونی من چقد حرف شنیدم چقد گفتن برا شوهرت زن بگیر تو حامله نمیشی نمیدونی چنبار دلم شکست و دزدکی گری ...

قربونت برم عزیزم ناراحت نشیا گفتم خوشبحالت منظوری نداشتم گلم نی نی رو به شادی بغل بگیری انشاالله 

اهان پس اشتباه گرفتم ببخشید انشاالله هرچی صلاحته پیش بیاد

ممنونم‌ عزیزم سلامت باشی هم‌ خودت هم‌ تو راهیت 🌷🌷

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میشه علائمتو بگی؟بچه کدوم سمتته؟

سمت راستمه علائم ک از سه ماه تهوعم قط شد فقط درد سینه دارم 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
ها 🤨 الان اینو میگی ولی مث دخترت دوس داری عروستو 😉😁

من اصن عروس دوست ندارم😔😔من داماد دوست داشتم😢پسرمو میندازم بیرون زن بگیره😂😂

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

من اصن عروس دوست ندارم😔😔من داماد دوست داشتم😢پسرمو میندازم بیرون زن بگیره😂😂

اخی 😂😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2810