2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10984 بازدید | 235 پست

مبارکه به سلامتی بغل شکمی منم دعا کن 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژی مثبت داشته باش، با نی نی حرف بزن، واسش شعر بخون، خودت و سرگرم کن، وسیله های خوشگل بخر واسش، چی ...

ممنونم عزیزم ب همین فکر میکنم گاهی و دلم گرم میشه.۰🌺🌸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
نمیدونم چی کار کنم چند بار رفتم دکتر ولی بی فایده 

اصلاح سبک کن دمنوش اینا میده قرص نمیده حرفمو گوش بده تحقیق کن دربارش

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
ممنونم عزیزم ب همین فکر میکنم گاهی و دلم گرم میشه.۰🌺🌸

الهی که همیشه لبت خندون باشه😍😍🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنون عزیزم واقعا جواب میده

بله 

هرباررفتی دستشویی هم، خودت باسشوارخشک کن

بیشترعفونتهابه دلیل رحم سرد، رحمت هم چک کن گرم یاسرد

سیستم ایمنی بدنت هم پایین باشه تندتندعفونت میگیری

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من برعکستم😂😂وای که از ترشی متنفرم عاشق شیرینی همش چیزای شیزین میخورم

😂😂😂عزیزم هرکس یجوره

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
من بهم دارو داد خوب نشدم شما چه دارویی مصرف کردی 

پماد داد خوب نشدم یه داروهای گیاهی شیاف گیاهی تجویز کرد من عفونتم به شدت بود شوهرم میگغت اصن وضعت خیلی بده تو باردار نمیشی اون شیاف هارو زدم بعد قرص خوردم تخمک هارو به کار بندازم بعد سه ماه یاردار شدم اینم بم دارو هارو وقتی عفونتم خوب شد نصف کاره ول کردم شایدم خدا خاست باردار شدم همینجوری شایدم به خاطر دارو ها بودولی فاصله دارو خوردنم با باردار شدنم کم بود

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

2810