2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10984 بازدید | 235 پست
عفونت قارچی خوب نمیشم

ببین من تنبلی تخمدان شدید داشتم جوری ک سالی یبار پریود میشدم با اصلاح سبک طبیعی باردار شدم دکتر میخاس آی وی اف کنه برام.جستوجو کن ببین با اصلاح سبک حتمت خوب میشی 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
عفونت قارچی خوب نمیشم

وا چه حرفا من خودم قبل بارداریم داشتم😐رفتم پیش ماما دوسه ماه بعدشم باردار شدم الانم پسرمو باردارم استرس نده به خودت حوصله کن

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال مت تا سه ماه اصن نداشتم به محض اینکه سه ماهم تموم شد این لعنتی شروع شد تا الان💔

خیلی سخته تهوع خدا کمکت کنه

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
نمیدونم همش اضطراب دارم و دلشوره چون این بچه هدیه خدا بود و من اصلا تا دو ماهو نیمی اصلا خبر نداشتم ...

انرژی مثبت داشته باش، با نی نی حرف بزن، واسش شعر بخون، خودت و سرگرم کن، وسیله های خوشگل بخر واسش، چی بهتر از هدیه ی خدا؟ 😍 خودش هدیه داده خودشم نگهدارش هست ....

به روزهای قشنگی در راهه فکرکن یه نی نی خوشگل جیغ جیغو 🥰🥰🤩🤩🫠🫠

گر‌نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ...

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میلت بیشتر به شیرینی بود؟یا ترشی و شوری؟

ترشی فقط یبارم دلم چیر شیرین نخاسته عاشق لواشگ الوچه توت فرنگی 

ترشی فقط یبارم دلم چیر شیرین نخاسته عاشق لواشگ الوچه توت فرنگی 

من برعکستم😂😂وای که از ترشی متنفرم عاشق شیرینی همش چیزای شیزین میخورم

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

2810