2777
2789
عنوان

امروز رفتم انومالی😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10984 بازدید | 235 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه 😍

آخ آخ خودتو آماده کن برای کلی شیطنت و خرابکاری و بدوبدو و سروصدا 😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خداروشکر گلم انشالله سالم باشه یاد انومالی پسرم افتادم 😍😊

اره دیدی چه ذوقی داره خدایا بحق بزرگی خودت قسمت همه اقدامیا

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

لطفا برا سلامتی نی نی منم دعا کنید.در من ی مادر مضطربم دعا کنید نی نی من سلامت باشه و صالح باشه 

خدا ب همتون فرزند سالم و صالح بده 

ب خدا بگید خدایا مامانی محمد حسین تو دلیش سلامت باشه همیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
مبارک باشه 😍 آخ آخ خودتو آماده کن برای کلی شیطنت و خرابکاری و بدوبدو و سروصدا 😂

باشه😂😂😂😂

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
حتما عزیزم من خودم خیلی انتظار کشیدم 

ممنونم‌ مهربونم🥺🥹الهی که پسر خوشگلت و صحیح و سالم در آغوش بگیری و نامدار باشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون بچه دار نشدم خوشبحال اون هوایی که مادرم💔

خدا ان شالله دامنتو سبز کنه به حق امام رضا،اما دوست خوبم این کلمه خوشبحالت خیییییلی بار منفی داره،مخصوصا برای اونیکه باردار باشه.

اره دیدی چه ذوقی داره خدایا بحق بزرگی خودت قسمت همه اقدامیا

اره واقعا چون خودمم دوس داشتم پسر باشه وقتی گفت خیلی خوشحال شدم واقعا حسه خوبیه مادر شدن اره انشالله قسمت همه اونایی که ندارن نی نی 😊

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

لطفا برا سلامتی نی نی منم دعا کنید.در من ی مادر مضطربم دعا کنید نی نی من سلامت باشه و صالح باشه  ...

الهی که خودت و نی نی جان صحیح و سالم باشید و این دوران و بخیر و سلامتی پشت سر بزاری، چرا اینقدر‌ مضطربی پس مامان خانم؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810