2777
2789

نمیدونم چرا شوهرمن دقیقا دوران بارداریم خیلی بهتراز قبل شده بودمراقبم‌بود ولی از بعد زایمان کلا ی ادم دیگه شده رفتارش خوب نیست غرعرو بی حوصله اصن یطوری شده

من خودم حال روحی خوبی ندارن بعد زایمان با رفتارای این بدتر شدم 

نمیشه باهم درست حرف بزنیم اصن انگار وقت نمیشه چون تنها نیستیم اگ‌هم‌جیزی بگیم دعوامون مبشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

انقد جفت بچه هام تو نوزادی غربت بودن که فقط میخواس از خونه فرار کنه😜

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدر حالم بد بود بخیه هام اذیتم میکردن چون شکمم خیلی بزرگ بود 

بعد من بچه نوزاد رو نمیتونم بغل کنم میترسیدم بیفته 

همسرم تا زمانی ک دوتا پسرام پوشکی بودن کمک میکرد حمام میبرد 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

شوهر من یهفته بعد زایمان بخاطر حرفای مادرش ول کرد چند روز خونه نیومد بعدشم من رو ندادم بهش بهتریم ولی ن مثل قبل دائم سرکاره میاد میخوابه 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

طبیعیه

همسرم منم اینطور بود من تا دوماه خونه بابام بودم سنم کم  بود و واقعا تنها بلد نبودم چ کار کنم

ای کاش خونه خودمون بودم 

و با همسرم تنها 

بعد زایمان اولم خیلی فاصله گرفتیم و هیچ وقت همه چیز درست نشد

الهم صل علی محمد وآل محمد

دیوونه م کرد

مامانم عاجز شده بود بیچاره صداش در نمیومد

میگفت خب یه لایه پوست شکمت رو بریدن مگه چیه

فیلم سزارین دانلود کردم مجبورش کردم ببینه دهنش رو ببنده

زجر کشم گرد سر هر چیزی

فکرش رو میکنم پشیمون میشم که دوباره بخوام بچه دار شم

دقیقا من انتظاراتی که داشتم شوهرم بی توجه بود دوست داشتم محبت بیشتری داشته باشه بخصوص روزای اول کم ک ...

دقیقا بخدا ی حس بدی دارم یجوری حس‌میکنم حسرت شد برام‌همه چی ارامش بعد زایمان محبت 

من خودم خوب نبودم بدترشدم بارفتاراش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شوهر من یهفته بعد زایمان بخاطر حرفای مادرش ول کرد چند روز خونه نیومد بعدشم من رو ندادم بهش بهتریم ول ...

خیلی سخته اصلا بجا هورمونای ما بهم بریزه اونا قاطی کردن 

شوهرمن میکه چیه هی میگی‌درد دارم ی ساعت رفتی زایمان کردی چون‌ از صب زود دردای من شروع شده بود خونهدنبود دقیقا یثالیمی رفتم بیمارستان ک دیگ دهانه رحمم داشت فول میشد و زایمان کردم ندید من از ساعت۸صب تا۸شب ک‌رفتم‌بیمارستان چی کشیدم

دیوونه م کرد مامانم عاجز شده بود بیچاره صداش در نمیومد میگفت خب یه لایه پوست شکمت رو بریدن مگه چیه ...

دقیقا ب منم همین و‌میگه میگه همه زنا زایمان کردن دیگ مگ‌چیه 

میگف ی ساعته رفتی بینارستان زایمان کردی چرا انقد ناز میکنی یشب هی بیدار میشد هی بیدار میشد میدیدمن نشستم بچه نگه میدارم اهرش گفت وای چ سخته تاصب همش بیداریا 

کاملا طبیعیه روتین همه چیتون تغییر کرده بچه بزرگتر شه شرایط بهتر میشه . زیاد کل کل نکنید دلخوری پیش ...

چیزی نمیگم بهش فقط خودخوری میکنم اذیت میشم خودم