2777
2789
عنوان

سوالم خیلی خاصه لطفا گزارش نزنید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 96 پست

عزیزم از اون ناحیه عکس واضح بگیری حالا اطرافشو کات کن 

دکتر ساینا نصب کن 

گفتگوی شخصی داره با پزشک عکسم میفرستی متخصص زنان جوابتو میده کامل

من بارها استفادع کردم راضی بودم ولی خب رایگان نیست هرچیه از این استرسی که داری بهتره

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

از مقعد اره دارم ولی خب چرا رفته ب جلو الان این خیلی شبیه همون زگیل تناسلیه واژنه ک زدم زگیل تناسلی ...

میره دیگه.سریعا برو دکتر برای کرایو کنه و گرنه زیاد تر میشه و....

اصلا هم موضوع پیش پا افتاده ای نیست.برو دکتر.سریعا هم برو.

واضح تر نمیتونم بگم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ت رو خدا بخدا اشکم در اومد الان چیکار کنم بدون جراحی خوب میشه؟

بستگی داره چی باشه من که نمیدونم دقیقا چیه دکتر میتونه بفهمه ولی ان شاالله خوب میشه 

ممکنه زگیل تن.اس.لی باشه؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خجالت بکش  دختر ۱۴ ساله  از این چیزا صحبت نمیکنه  اگه راست باشه  به مادرت بگو

خب اگر گوش میکرد ک نمیومدم اینجا اخه

بعد من از چی حرف زدم مگه رابطه رو ک بقیه دارن میگن ایناعم ک دیگه تو عبوم خوندم دیگه یکمم اطلاعات عمومی دارم و راست هم هست ولی مادرم نمیبره

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
خجالت بکش  دختر ۱۴ ساله  از این چیزا صحبت نمیکنه  اگه راست باشه  به مادرت بگو

چیز بدی نگفت داهنمایی میخواد مگه ۱۴ ساله ها بیمار نمیشن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

این کاربری قبلا دست مامانت بوده؟

درباره بارداری تاپیک زده

بیا اینجا اگه حال دلت خوب نیس رفیق🙂چون من اینجا ارامش رو به روح و قلبت تزریق میکنم🫠🧚‍♀️https://rubika.ir/rozmaregiiiiiimee.        .ایدی کانال:@rozmaregiiiiiimee.  روی لینک دعوت نگه دار باز کردن بزن میاد خوشگلممم
بهش بگو خا 😐😂دیگه این چیزا چیه نترس مبرتت دکتر خوبمیشی 

فردا میگم بهش الان این سرطانی چیزی نباشه

حالا اگر زگیل باشه خوب میشه بدون عمل؟

اون استیکر خندت ی جوری کرد ک انگار باید بهتر فکر کنم و نگران نباشم چون حس کردم حرفم ب شوخی گرفته شد و استرسه اگ تونستم راضیش کنم ببزتم دکتر دکتر گفت عمل میخواد چی واییی

ممنونم❤️

شاید جوش باشع خواهرم گفت داشتم یک مدت بعد خوب شد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این کاربری قبلا دست مامانت بوده؟ درباره بارداری تاپیک زده

بله من گوشیم خراب شد قرار شد ی مدت استفاده کنم بابام دیگه گف امتحانه گوش نخرید مامانمم با اون یکی خطش کاربری شد اینو داد ب من