2777
2789
یا دارویی استفاده نکردی یانمیکنی که عوارضش اینا که گفتی باشه

فقط این قرص تیرویید رو میخورم...اما خب پنج سال پیشم بارداری بودم خوردم اگر عوارض برام داشت باید اونموقع هم اینجور میشدم درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوای بزارم یا نه چن تا دیگه گیاه هستش...اگه خواستید بگید

اگر براتون سخت نیست بگید لطفا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
نه دیگه قبلش معمولا علائمافسردگی داری  چند وقته تیرویید داری؟

من پنج شش سال پیش بارداری گرفتم بعد از زایمان دیگه قرص نخوردم...تا پارسال ناگهانی یه سرگیجه گرفتم که انگار زمین قورتم میداد دکتر یکی گفت حمله عصبی یکی گفت مایع گوش دیگه بعداز اون سرم همش گیج ومنگ بودم و باز چکاب دادم دیدم تیرویید دارم وروزی نصف قرص میخورم ...

حتی اگر نرمال باشه با قرص؟؟گیجی ومنگی وبیقراری

نظر می‌رسد درمان همزمان کم‌کاری تیروئید تحت بالینی و میگرن نسبت به درمان کم‌کاری تیروئید غیر بالینی موثرتر باشد. همچنین، درمان با لووتیروکسین می‌تواند به‌طور قابل توجهی میزان و شدت میگرن را کاهش دهد.

توجه به این نکته مهم است که سردرد یکی از عوارض رایج مصرف لووتیروکسین است. در افراد مبتلا به کم‌ کاری تیروئید متوسط تا شدید که نیاز به دوزهای بیشتر دارند در واقع این دارو می‌تواند باعث ایجاد سردرد شود و یا علائم میگرن را بدتر کند. در چنین مواردی، سردرد یا میگرن فرد به عنوان یک اختلال مجزا تشخیص داده می‌شود و باید تحت مراقبت‌های پزشکی و درمانی قرار بگیرد

نظر می‌رسد درمان همزمان کم‌کاری تیروئید تحت بالینی و میگرن نسبت به درمان کم‌کاری تیروئید غیر بالینی ...

خب اگر عوارض قرصامه پس چرا وقتی حامله بودم و همین قرص لووتیروکسین رو می‌خوردم هیچ علایمی نداشتم؟

نمی دونم  نمیشه ص د درصد گفت عوارض قرصه  اصفهانی ؟ اگه اره بگو بهت دکتر خوب معرفی کنم ...

نه کرمانشاه هستم...دکتر زیاد رفتم میگن مال اضطراب ویه جور پانیکه...دیگه شوهرم نمیبرتم واقعا فقط ازخدا کمک میخام 

نه کرمانشاه هستم...دکتر زیاد رفتم میگن مال اضطراب ویه جور پانیکه...دیگه شوهرم نمیبرتم واقعا فقط ازخد ...

خب اگه نظرشون این بوده 

بهتره بری روانپزشک و دارو بگیری 

تحقیق کن یه جای خوب برو