2777
2789
عنوان

من همون زن بی پولم ک الان باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 81 پست
با این طرز فکر به جامعه لطف میکنید بچه دار نمیشید 🌹

بیشتر از جامعه به خود اون بچه لطف میکنیم 

کاری که خیلیا نمیکنن (البته منظور من اسی نیست چون گفتن دارن تلاش میکنن) 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کاری کردی خودتم تلاش کن برای بچت برنامه ریزی کن به محضی دنیا اومد بیمه عمرش کن بهترین محبتی که پ ...

احسنت 👍

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من چون خیلی از دل شکستن میترسم پس ترجیح میدم که سکوت کنم که خدایی نکرده یه وقت باعث دل شکستن نشم پس فقط میتونم دعا خیر کنم .ایشالله که صحیح و سلامت دنیا بیاد و عاقبت بخیر باشه🏵️❤️

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خدا چطوری حمایت میکنه؟ با عقل دادن

منم شرایط این خانومو داشتم وقتی خدا بچمو بهم داد ورق زندگیم برگشت و وضع مالیمون بهتر شد خدا روزی رسونه و واقعا حمایت میکنه هرکه دندان دهد نان دهد 

کاش یکم لحن مهربون تری داشته باشیم