آره من ناخواسته باردار شدم و تصمیم گرفتم بچمو نگه دارم حقوق شوهرمم ماه ۹ تومنه اوایل بارداری خیلی غصه خوردم گریه کردم ناامید بودم ب تمام معنا و خجالت میکشیدم اینکه بگم باردارم چون وضع مالی مون اصلا خوب نبود و نیس میتزسیدم از سرزنش های مردم امااااا الان خیلی امیدوارم و بچمو دوسش دارم و میدونم ک خدا هست و هوامو داره از قضاوت ها و حرفای مردم خیلی میترسیدم و ناراحت میشدم اما الان دگه برام مهم نیس من بچمو دوسش دارم و نهایت تلاشمو میکنم چیزی براش کم نزارم و پشتم ب خدا گرمه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین این مادر و پدر واسه بچشون بیشتر تلاش میکنن الان و حقشونه قرار نیست از مادر شدنم بگذره که
من خودم بچه میشناسم حسرت اینکه مادرش براش یه گوشی بخره تو دلش هست
ادم دیدم بچه اورده بعد همون بچه شام و نهار نداشته
تورم هم الان بشدت بالا هست کم کم درامد ۳٠ م لازمه
باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴 سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
روشن فکری نیست طرز فکر صحیح همین هست بچه بیشتر از محبت به پول نیاز داره
بلی اینو منم میدونم و درک میکنم و نهایت تلاشمونو داریم میکنیم ک اوضاع زندگیمونو اوکی کنیم ناخواسته بوده و منم نمیخاستم هدیه خدارو رد کنم و مرتکب قتل بشم چون من موقعی فهمیدم ک قلبش تشکیل شده بود
بلی اینو منم میدونم و درک میکنم و نهایت تلاشمونو داریم میکنیم ک اوضاع زندگیمونو اوکی کنیم ناخواسته ...
امیدوارم اینده خوبی داشته باشه
شماهم از الان بفکر باش عزیزم
باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴 سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
من خودم بچه میشناسم حسرت اینکه مادرش براش یه گوشی بخره تو دلش هست ادم دیدم بچه اورده بعد همون ...
ببین من خودم تا چندسال پیش تو یه خانواده ۴ با درآمد ۱۰ میلیون زندگی میکردم ولی خانواده ام از خودشون زدن و هرچی خواستمو تهیه کردن برام و الان خداروشکر وضع مالی اوکیه ولی این خانمم قطعا واسه بچشون تلاش میکنن
انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊 شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ
من خودم بچه میشناسم حسرت اینکه مادرش براش یه گوشی بخره تو دلش هست ادم دیدم بچه اورده بعد همون ...
عزیزم ما در اون هم بدبخت نیستیم ک نتوانیم از پس ی گوشی یا شام و ناهار بچه مون بر نیایم اونقدرم ک شما فکر میکنی اوضاعمون داغون نیس در هر صورت ما هم داریم تلاش میکنیم و خدا هم برکتشو میندازه