2777
2789
عنوان

من همون زن بی پولم ک الان باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 81 پست
چ تاپیک قشنگی بود. وقتی اقدام کردم ب بارداری ی مشکل مالی بد خورد به پستمون . و نشد ادامه بدم. هم دل ...

خداوند مهربونه عزیزم دعا میکنم اوضاعتون خوب بشه و تو ام طعم شیرین مادر شدنش بچشی❤️

خدا بداند کافیست❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله قدمش تو زندگیتون پر از خیر و برکته، شوهرت یه کار با حقوق عالی پیدا میکنه و تو نعمت و فراوانی ...

مرسی عزیزم انشالله من امیدمو از دست نمیدم

خدا بداند کافیست❤️
خداوند مهربونه عزیزم دعا میکنم اوضاعتون خوب بشه و تو ام طعم شیرین مادر شدنش بچشی❤️

انشالله عزیزم😍❤خدا کوچولوتو برات حفظ کنه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
ببین این مادر و پدر واسه بچشون بیشتر تلاش میکنن الان و حقشونه قرار نیست از مادر شدنم بگذره که 

من خودم بچه میشناسم حسرت اینکه مادرش براش یه گوشی بخره تو دلش هست 

ادم دیدم بچه اورده بعد همون بچه شام و نهار نداشته 

تورم هم الان بشدت بالا هست کم کم درامد ۳٠ م لازمه 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
روشن فکری نیست طرز فکر صحیح همین هست  بچه بیشتر از محبت به پول نیاز داره

بلی اینو منم می‌دونم و درک میکنم و نهایت تلاشمونو داریم میکنیم ک اوضاع زندگیمونو اوکی کنیم ناخواسته بوده و منم نمیخاستم هدیه خدارو رد کنم و مرتکب قتل بشم چون من موقعی فهمیدم ک قلبش تشکیل شده بود

خدا بداند کافیست❤️
کامنت های بقیه چه ربطی به من داره؟  طرف خودش میگه تو بی پولی بچه اوردم این قابل تحسین نیست&nbs ...

میگم کسایی بودن ک از ترس فقر بچشونو نکشتن و بعد وضع مالبشون خوب شده

البته اینم بگم ک دست رو دست نزاشتن خدا از آسمون پول بفرسته پایین. تلاش کردن 

خدا گفته روزیشونو من میدم از ترس فقر بچه تونو نکشید

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

بلی اینو منم می‌دونم و درک میکنم و نهایت تلاشمونو داریم میکنیم ک اوضاع زندگیمونو اوکی کنیم ناخواسته ...

امیدوارم اینده خوبی داشته باشه 

شماهم از الان بفکر باش عزیزم 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه عزیزم یه سوال دارم که اگه ناراحت نمیشی جواب بده چرا تو سن کم ازدوا ...

عاشق شدم😐😂 و این عاشقی کار دستم داد

خدا بداند کافیست❤️
من خودم بچه میشناسم حسرت اینکه مادرش براش یه گوشی بخره تو دلش هست  ادم دیدم بچه اورده بعد همون ...

ببین من خودم تا چندسال پیش تو یه خانواده ۴ با درآمد ۱۰ میلیون زندگی میکردم ولی خانواده ام از خودشون زدن و هرچی خواستمو تهیه کردن برام و الان خداروشکر وضع مالی اوکیه ولی این خانمم قطعا  واسه بچشون تلاش میکنن

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
من خودم بچه میشناسم حسرت اینکه مادرش براش یه گوشی بخره تو دلش هست  ادم دیدم بچه اورده بعد همون ...

عزیزم ما در اون هم بدبخت نیستیم ک نتوانیم از پس ی گوشی یا شام و ناهار بچه مون بر نیایم اونقدرم ک شما فکر میکنی اوضاعمون داغون نیس در هر صورت ما هم داریم تلاش میکنیم و خدا هم برکتشو میندازه

خدا بداند کافیست❤️
2810