2777
2789
عنوان

من همون زن بی پولم ک الان باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 81 پست
فداتشم😍😘❤️ مرسی عزیزدلم توام مث خواهرمی  اونم وضع مالیشون خوب نیس ولی جلو چشمم میبینم ک چقد ...

قربونت برم مرسی❤️🥰روزمو ساختی با حرفات 

انشالله ک خواهر شما هم دامنش سبز بشه و خدا براش بخواد ❤️

خدا بداند کافیست❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ تاپیک قشنگی بود.

وقتی اقدام کردم ب بارداری ی مشکل مالی بد خورد به پستمون . و نشد ادامه بدم. هم دلم به حال اون بچه ی طفلی میسوخت ک مجبور میشد خیلی چیزارو همون اول نداشته باشه هم از حرف مردم میترسیدم ک بگن شما ک هشتتون گرو نهتون شده چرا میخواین بچه بیارین. به هرحال من بیشتر بخاطر خود اون بچه دیکه اقدام نکردم هنوزم دلم بچه میخواد ولی نه. صبر میکنم تا شاید وضعم یکم بهتر شه.( ولی باز ته دلم میگم کاش منم یهویی باردار شم حس قشنگیه)

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
یه دفعه بگو یه طفل معصوم رو اوردم تو فقر زجرش بدم  خدا بزرگه درست ولی خدا از اسمون پول نمیفرست ...

تو‌خبر داری ما آینده هم بی پولیم و هیچ برنامه نداریم خانم روشن فکر؟؟؟ 

قبل از دل شکستن یکم تفکر کنیم بدک نیست

خدا بداند کافیست❤️
تو‌خبر داری ما آینده هم بی پولیم و هیچ برنامه نداریم خانم روشن فکر؟؟؟  قبل از دل شکستن یکم تفک ...

روشن فکری نیست طرز فکر صحیح همین هست 

بچه بیشتر از محبت به پول نیاز داره 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
یه دفعه بگو یه طفل معصوم رو اوردم تو فقر زجرش بدم  خدا بزرگه درست ولی خدا از اسمون پول نمیفرست ...

کامنتای بقیه رو بخون

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

ببین این مادر و پدر واسه بچشون بیشتر تلاش میکنن الان و حقشونه قرار نیست از مادر شدنم بگذره که 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          

اونایی که پولدارن و بچه میارن نمیترسن به علتی وضع مالیشون افتضاح بشه؟ بعد بچه رو سر به نیست میکنن؟ 😁

اصلا وقتی نمی‌دونید اوضاع اقتصادی تون همیشه عالیه نیارید ،چه کاریه ؟  🤣

استارتر  مبارکه .ان شالله اوضاع مالیتون عالی میشه و فرزندت بهترین .حرف این نا معتقدا به رحمت خداوند رو  گوش نده .نگران نباش و متوکل باش.دلم میگه اوضاع مالیتون خیلی خوب میشه.😍

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خوب کاری کردی خودتم تلاش کن برای بچت برنامه ریزی کن به محضی دنیا اومد بیمه عمرش کن بهترین محبتی که پدرو مادرا میتونن در حق بچشون کنن اینه که بیمه عمر بشن آیندشون تضمین میشه 

ایشالله همین انرژی مثبتی ک بهم دادی هزار برابر بشه و برگرده ب زندگی خودت

مممنون 🥴

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
کامنتای بقیه رو بخون

کامنت های بقیه چه ربطی به من داره؟ 

طرف خودش میگه تو بی پولی بچه اوردم این قابل تحسین نیست 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
2810