2777
2789
عنوان

من همون زن بی پولم ک الان باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 81 پست
چقد مهربان و با فهم و شعوری شما خانم❤️ممنونم ازتون کلی انرژی مثبت دادید بهم

لطف شماست عزیزدلم 💖 

فداتشم

ان شاءالله زندگیتون پر از حال خوب و ثروت و آرامش باشه همیشه❤️

درسته یک بچه به تامین مالی نیاز داره ، ولی تو هر ارتباطی محبت حرف اولو میزنه🌹

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

امیدوارم قدمش آنقدر براتون برکت و خیر همراه بیاره که خودتون متعجب بمونید

آن شاءالله صالح و سالم باشه

امام حسين(ع) ثابت کرد که همیشه حق با اکثریت نیست... ظلم هم پایدار نیست اگر چه طرفداران زیادی داشته باشد!!🖤۷۲>۳۰۰۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان شدنت مبارک عزبزدلم😍❤️ از من خواهرانه ب تو نصیحت حرف مردم ذره ای مهم نباشه برات مردم همیشه حر ...

چقد قلب مهربونی داری عزیزمممم انشالله خدا ب اندازه بزرگی دلت بهت بده و گل پسرتو برات نگهداره چقد ازت انرژی گرفتم مرسی واقعا خداروشکر ک هنوزم آدمایی خوش قلبی مثل شما هس

خدا بداند کافیست❤️
خدا چطوری حمایت میکنه؟ با عقل دادن

همین که به شما عقل نداده شادی مردمو خراب نکنید

و قضاوت بیجا نکنید

و ته دل مردم رو نلرزونید یعنی ازت حمایت نکرده.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
لطف شماست عزیزدلم 💖  فداتشم ان شاءالله زندگیتون پر از حال خوب و ثروت و آرامش باشه همیشه❤️ د ...

فدات بشم موافقم با حرفات شما هم انشالله در تموم عرصه های زندگیت موفق باشی خانم خوش قلب❤️

خدا بداند کافیست❤️
فدات بشم موافقم با حرفات شما هم انشالله در تموم عرصه های زندگیت موفق باشی خانم خوش قلب❤️

ممنونم مهربون❤️😍همچنین شما

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
همین که به شما عقل نداده شادی مردمو خراب نکنید و قضاوت بیجا نکنید و ته دل مردم رو نلرزونید یعنی از ...

ولش کن عزیزم اینجور آدمای سیاه دل همیشه هست 

خدا بداند کافیست❤️

ایشالله زندگیت با اومدنه بچه ات پر از شادی و آرامش بشه 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
چقد قلب مهربونی داری عزیزمممم انشالله خدا ب اندازه بزرگی دلت بهت بده و گل پسرتو برات نگهداره چقد ازت ...

فداتشم😍😘❤️

مرسی عزیزدلم توام مث خواهرمی 

اونم وضع مالیشون خوب نیس ولی جلو چشمم میبینم ک چقدر دلش بچه میخاد 

از ته قلبم دعا میکنم خدا اینقدر بهتون بده ک این روزا رو یادتون بره 

و شک ندارم ک میده خدا بزرگتر ازبن حرفاش فقط باید از ته قلبت توکل کنی بهش❤️

مامان شدنت مبارک عزبزدلم😍❤️ از من خواهرانه ب تو نصیحت حرف مردم ذره ای مهم نباشه برات مردم همیشه حر ...

بقول یه تاپیک پربازدید که میگفت : پول ندارم ولی آرزوی مادر شدنم با خودم بکشم؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یه دفعه بگو یه طفل معصوم رو اوردم تو فقر زجرش بدم 

خدا بزرگه درست ولی خدا از اسمون پول نمیفرسته 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
2810